oyma işaretler, dere taşlık alan

Halil879

Yeni Üye
Katılım
31 Tem 2016
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Öncelikle Selamun Aleykum deredeki işaretler karşı karşıyadır. Aradan bir kuru dere geçer ve karşı da bi taşlık alan var . Yaşam alanı gibi bu konu ile ilgili belge okumuş duymuş nedir tuzak var mıdır? malı var mıdır ?
çözümü nasıl dır? Kısaca azıcık bilgisi olan varsa yazsın teşekkürler :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ases24

Member
Katılım
16 Ağu 2014
Mesajlar
98
Tepkime puanı
18
Puanları
4
aleyküm selam hg iyi forumlar dilerim konun fotografsız işaretler bölümünde neden fotolamıyorsun kardeşim fotolamassan görmeden burda fikir yürütemeyiz çok anlam taşır ve zordur su tuzaklı olur sende bunun içinden çıkamazsın dere var diyorsun evet bu (1) kaynak suyundan bahset eski kurumuş çeşme yada akar vaziyette varmı .bazı işaret boş olmaz elbet malı vardır ama işaretler nerede düz bir kayadamı yoksa duvar sergen kayadamı yakınlık mesafeleri nasıl şekil olarak 4 çeşittir malın yada mezarın yerini işaret bızır verir diğer işaret onu tamamlar dogrular bu magaraya kadar gider ve zemin tavan taban karşısına geçip bir bak işcilik nasıl farkedemessen işaretteki en ufak bir kıvrım sola saga büküm bile anlamı deyiştirir ...düzgün ve muntazam olan işaret açık bir magarayı temsil eder....kapaklı olan işaret kapalı magarayı temsil eder...sarkık olanıda magara tavanındaki sarkıntılı çıkıntıları verir... işaret yanında buna girdi girecek şekilde onu tamamlayan işaret bu paranın magarada oldugunu verir ...zemin düz kayada ise buda deyişir aile mezarıda olur oda mezarıda verir fotolada usdalarla fikir yürütelim :20:
 

acemi 55

Bilgili Üye
Katılım
19 Kas 2014
Mesajlar
314
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
61
Konum
kastamonu
ases24 ustam güzel açıklama yapmış gerekeni söylemiş aklıma gelen bir noktayıda müsadenizle ben açıklayım genel eve giden yolu tarif eder demişti ustalarımızdan biri
 

Halil879

Yeni Üye
Katılım
31 Tem 2016
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Teşekkürler ben sabah bi arkadaş ta olan fotolari atarım
 
Üst