oymalar.2

Mehto61

Member
@akıltopağı ilk resimde oymanın genişliği ve derinliği ne kadar resimde görünüşe göre orası sanki kırılıp cıkarıldı bir küp büyüklüğünde görünüyor bana göre

baykan

Bilgili Üye
Olmanın iç yanında murç izi var bu anlama gelir?diğer birisi ayak izi gibi aynı olabilir mi?diğeri bir yazımı ustalarim. .
Ustam bu oymanın olduğu kayayı önce 5 mt, sonra 10 mt, akabinde 15 mt geriden neden çekmezsin. Çevresini neden çekmezsin. Zeminaltına vurgu yapmış, oymanın duvarındaki murç izi sana zeminaltının yönünü gösteren alamettir. Herşey ortada sen ne istersin anlamadım. Sana çevresinde değerli ve boşluk testi yap desek çubuk kullanamıyorum diyeceksin. Merakımdan sorayım beni yanlış anlama lütfen: ustalar ne yapsin ne istiyorsun?

akıltopağı

Operatör
Ustam bu oymanın olduğu kayayı önce 5 mt, sonra 10 mt, akabinde 15 mt geriden neden çekmezsin. Çevresini neden çekmezsin. Zeminaltına vurgu yapmış, oymanın duvarındaki murç izi sana zeminaltının yönünü gösteren alamettir. Herşey ortada sen ne istersin anlamadım. Sana çevresinde değerli ve boşluk testi yap desek çubuk kullanamıyorum diyeceksin. Merakımdan sorayım beni yanlış anlama lütfen: ustalar ne yapsin ne istiyorsun?
Ustam iki tane ayak izi var bir tane kalp var bu oymanın olduğu yerde en görkemli sini arıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 267251Ekli dosyayı görüntüle 267252Ekli dosyayı görüntüle 267253

baykan

Bilgili Üye
En görkemlisi kral mezarı yani tümülüsler onlar da seni aşar ve sit alanı.

baykan

Bilgili Üye
Okadar olmasın ustam ☺kendi çapımda bura dönem çok güzel ustam biraz açıklayıversen yeterli .
Ustam senin yer tamam güzel de bir yere odaklan. Mesela ayak diyorsun, kalp diyorsun, güzel oymaların var. Bu yerlerden bir tanesi üzerinde dur detaylı çevre fotosu çek ve yükle.Ustaların fikir ve yorumlarını aldıktan sonra biraz çalışma yap çalışmalarin sonuçlarını paylaş ki ustalar da yorum yapsın en azından noktanın doğruluğu veya yanlışlığı babında bir bilgileri olsun. Böyle devam edersen inan ki senin lehine bir sonuç çıkmaz. Bizlerde müneccim değiliz leyleği de daha öpmedik. Bak böyle yazıyorum diye kızma. Kızıyorsan yazmam seni kırmak için yazmıyorum. Senin emek ve çalarının karşılığı olsun diye yazdım selametle.

akıltopağı

Operatör
Başarılar dilerim rast gelsin inşaallah.
Pagan dönemi nedir.roma ağustos döneminde ölü yakılarakmı gömü yapılırdı .ölüleri yakmak için özel bir bölge var mıydı ve bölgede adak yeri olarak bir bölge kullanılırmıydı .ustam kusuruma bakma bilmemek ayıp değil,ogrenmemek ayıp.derler.bilgi rica ediyorum.

akıltopağı

Operatör
Ustam senin yer tamam güzel de bir yere odaklan. Mesela ayak diyorsun, kalp diyorsun, güzel oymaların var. Bu yerlerden bir tanesi üzerinde dur detaylı çevre fotosu çek ve yükle.Ustaların fikir ve yorumlarını aldıktan sonra biraz çalışma yap çalışmalarin sonuçlarını paylaş ki ustalar da yorum yapsın en azından noktanın doğruluğu veya yanlışlığı babında bir bilgileri olsun. Böyle devam edersen inan ki senin lehine bir sonuç çıkmaz. Bizlerde müneccim değiliz leyleği de daha öpmedik. Bak böyle yazıyorum diye kızma. Kızıyorsan yazmam seni kırmak için yazmıyorum. Senin emek ve çalarının karşılığı olsun diye yazdım selametle.
Haklısın ustam burada yaşayan adamlar elleri çekiçli her yeri dövmüşler .bende aynını yaparsam karışıp gidecek kalem defter metreyle gideyimki .tek tek izlerini bulup icabına bakayım hepsinin sonucunu cm le paylaşacam..iyi bir bilgi olacak hepimiz adına saygılar.