Efendi51
Selaymun aleyküm sevgili kardeşim . Dün akşam bu yer ile yorumum daha değişik idi .Lakin sizi üzmemek için ve hevesiniz kırılmasın diye yorumumu kırpıp kırpıp öyle yapmış idim. Şimdi sevgili ustam sizin bir çok resimlerinize yorum yaptım ve yine seve seve yaparım. Bu alana gelir isek sevgili ustam sizce burada bir şey kalmışmıdır??? Bana sorar iseniz hayır. Kalmışsa bile insan gücü ile olamayacak olan vardır. Ben bu resimlerinizi iyice inledim ve burada girilmedik yer kalmamış gbi duruyor sevgili kardeşim. Lütfen şöyle düşünün bu kadar meydanda aleni ve aşikar duran böyle bir yerin sizce ne kadar ziyaretçisi olur sizce. Geçen bir video izledim dağın başı çobana bir yer soruyorlar adam iki kilometreden yeri gösteriyor. Amma niye gösteriyor biliyormusun sevgili ustam her gün gelip o yerleri çeşit çeşit insanlar soruyorlarmış. Çoban daha dün 70 yaşlarında birsi geldi diyor. Bakın 70 yaşları diyor. Hemde çok ücra bir yer . Birde sizin bu yeri düşünün of of diyorum kimler geldi kimler geçti kimbilir bu yerlerden turist olarak. Artık ülkemizde definecilik herkes tarafından yapılıyor . Dağda bayırda en ufak bir iz bir emare gören onun peşine düşüyor.Bu işlerden anlayıp anlamaması hiç önemli değil maksat hem heyacan hemde ya çıkarsa misali.
Bu zamanda Şöyle bir yere gidip ufak bir araştırma için bilgi almaya çalış bakalım. Sana en ufak sır bile vermezler. Eskidenmiş o demler. Şimdi herkes defineci olmuş çıkmış. O yüzden bakir yerler bulmak mucizelere kalmış be sevgili ustam. Ancak nasibimiz var ise Yüce mavlam herkesden onu gizler o bizimdir çünki. Yok ise ne yapsak nafile.Bu yerinde kolay girilecek yerlerine girilmiş. HA dersenki başka yer yokmu olabilir lakin çok zor olan vardır . bu benim görüşümdür sevgler kardeşim