Oymalara Yorumlarınızı bekliyorum

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kardeşim öncelikle çevre resimlerini yükle bakalım tepeyimi veriyor yoksa çevresini mi ? Bütün işaretler hem konumuna hemde bulunduğu noktaya göre sana yön ve yer tarif eder.

Prometheuss1

Yeni Üye
KARDES YERDEKİ GÖRDÜĞÜM KADARİYLA ZEMİN ALTİ MEZAR 3 METRE ETRAFİNİ GEÇMEZ ZATEN SU YOLUNU VERMİS DİGERİ İSE ODAYİ VERİR İKİSİNEDE BOŞLUK VEYA GUZEL Bİ CİHAZLA TESPİT EDEBİLİRSİN GUZEL MALZEME VAR BENCE KOLAY GELSİN
Cihaz en iyisi olacak gibi çünkü buğday tarlasıydı belirli bi kaç yerde işaretlere yakın ekin 3 4 metre civarı cılızdı çevresine göre bakalım teşekkürler

Prometheuss1

Yeni Üye
Kardeşim öncelikle çevre resimlerini yükle bakalım tepeyimi veriyor yoksa çevresini mi ? Bütün işaretler hem konumuna hemde bulunduğu noktaya göre sana yön ve yer tarif eder.
Bu koltuğa oturduğunda karşında olan ve balık diye adlandirim oyuğu ucu sivri kısmının baktığı aynı yere bakıyor ikisi Ekli dosyayı görüntüle 307742buda oyuk doldurulduğunda suyun aktığı yön tabi zemin düz değil görüldüğü üzre balığın sırt kısımdaki oyuktan su akıtıldığında murcun içinedeakıyor su

Prometheuss1

Yeni Üye
Bu koltuğa oturduğunda karşında olan ve balık diye adlandirim oyuğu ucu sivri kısmının baktığı aynı yere bakıyor ikisi Ekli dosyayı görüntüle 307742buda oyuk doldurulduğunda suyun aktığı yön tabi zemin düz değil görüldüğü üzre balığın sırt kısımdaki oyuktan su akıtıldığında murcun içinedeakıyor su ikinci foto su kaynağının yüzeye çıktığı yer oyuktan akan su da oraya doğru akıyor
Ekli dosyayı görüntüle 307743

Prometheuss1

Yeni Üye
Şunuda belirteyim murc baya derin afedersiniz orta parmaktan daha uzun düz bir çizgiyi baz alırsak - aşağı doğru %30 civarı eğimle başlamış yarıdan sonra eğim %60 civarlarında aşağı doğru yapılmış

Son düzenleme:

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kardeşim senin bu alan güze anca tespit ve işlem yapılır. Ekinler biçilecek ve işaretler ortaya çıkacak ki birşeyler anlaşılsın. Bu arada yığmaların mezar olma olasılığına baktınız mı ?

Prometheuss1

Yeni Üye
Kardeşim senin bu alan güze anca tespit ve işlem yapılır. Ekinler biçilecek ve işaretler ortaya çıkacak ki birşeyler anlaşılsın. Bu arada yığmaların mezar olma olasılığına baktınız mı ?
Malesef bakmadım yığmaların mezar olup olmadığını nasıl anlarım
Tarla ekildiği için çoğunlukla tarla içinde ki taşlar taşınır belli bölgede toplanır yığınların doğal olup olmadığı muamma

defi

Bilgili Üye
Kullanım amaçlı derken
üzerine konulan aparatın ayakları oynamasın diye kanalların arasına geçirip baharat filan ezilebilir 4 kanallısını görmüştüm bi arkeolog öyle demişti ben mezar oymasına benzetemedim.tabi şahsi fikrim