Cihaz en iyisi olacak gibi çünkü buğday tarlasıydı belirli bi kaç yerde işaretlere yakın ekin 3 4 metre civarı cılızdı çevresine göre bakalım teşekkürlerKARDES YERDEKİ GÖRDÜĞÜM KADARİYLA ZEMİN ALTİ MEZAR 3 METRE ETRAFİNİ GEÇMEZ ZATEN SU YOLUNU VERMİS DİGERİ İSE ODAYİ VERİR İKİSİNEDE BOŞLUK VEYA GUZEL Bİ CİHAZLA TESPİT EDEBİLİRSİN GUZEL MALZEME VAR BENCE KOLAY GELSİN
Bu koltuğa oturduğunda karşında olan ve balık diye adlandirim oyuğu ucu sivri kısmının baktığı aynı yere bakıyor ikisi Ekli dosyayı görüntüle 307742buda oyuk doldurulduğunda suyun aktığı yön tabi zemin düz değil görüldüğü üzre balığın sırt kısımdaki oyuktan su akıtıldığında murcun içinedeakıyor suKardeşim öncelikle çevre resimlerini yükle bakalım tepeyimi veriyor yoksa çevresini mi ? Bütün işaretler hem konumuna hemde bulunduğu noktaya göre sana yön ve yer tarif eder.
Ekli dosyayı görüntüle 307743Bu koltuğa oturduğunda karşında olan ve balık diye adlandirim oyuğu ucu sivri kısmının baktığı aynı yere bakıyor ikisi Ekli dosyayı görüntüle 307742buda oyuk doldurulduğunda suyun aktığı yön tabi zemin düz değil görüldüğü üzre balığın sırt kısımdaki oyuktan su akıtıldığında murcun içinedeakıyor su ikinci foto su kaynağının yüzeye çıktığı yer oyuktan akan su da oraya doğru akıyor
Kardeşim öncelikle çevre resimlerini yükle bakalım tepeyimi veriyor yoksa çevresini mi ? Bütün işaretler hem konumuna hemde bulunduğu noktaya göre sana yön ve yer tarif eder.
[/f
Şunuda belirteyim murc baya derin afedersiniz orta parmaktan daha uzun düz bir çizgiyi baz alırsak - aşağı doğru %30 civarı eğimle başlamış yarıdan sonra eğim %60 civarlarında aşağı doğru yapılmışKardeşim öncelikle çevre resimlerini yükle bakalım tepeyimi veriyor yoksa çevresini mi ? Bütün işaretler hem konumuna hemde bulunduğu noktaya göre sana yön ve yer tarif eder.
Malesef bakmadım yığmaların mezar olup olmadığını nasıl anlarımKardeşim senin bu alan güze anca tespit ve işlem yapılır. Ekinler biçilecek ve işaretler ortaya çıkacak ki birşeyler anlaşılsın. Bu arada yığmaların mezar olma olasılığına baktınız mı ?
üzerine konulan aparatın ayakları oynamasın diye kanalların arasına geçirip baharat filan ezilebilir 4 kanallısını görmüştüm bi arkeolog öyle demişti ben mezar oymasına benzetemedim.tabi şahsi fikrimKullanım amaçlı derken