Dedektorburada Banner Mobile

Oyuk ve kayalık

Dedektorburada Banner Mobile

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
sen gez o güzel yerlerde, koyunlarını otlat, fırsat buldukçada fotograf çek gene. görsel olsun. İlla her yeri kazacam bişeyler bulacam diye yapılmaz bu hobi olarak kabul et. Tarihin içinde geziyorsun. binlerce yıl önce yaşanmışlakları görüyorsun. ne güzel birşey.

İsmailozgul6321

Aktif Üye
sen gez o güzel yerlerde, koyunlarını otlat, fırsat buldukçada fotograf çek gene. görsel olsun. İlla her yeri kazacam bişeyler bulacam diye yapılmaz bu hobi olarak kabul et. Tarihin içinde geziyorsun. binlerce yıl önce yaşanmışlakları görüyorsun. ne güzel birşey.
Aynen öyle yapıyorum değerli hocam zaten şimdiye kadar 1 tanesini bile hala kazmadım merak çok var define bulmakta ama nasip kısmet diyorum allah ne yazdıysa o olur :)

sözün özü

Yeni Üye
Bu lav serpintileri her yerde mi? Bölge verimli olmalı. Bereket olan yerde yaşamda olur, cevrende yakın olmazsa bile eminim bolca kaya mezarları vardır. Çünkü bu gördüklerim lavların ince kolları.

İsmailozgul6321

Aktif Üye
Bu lav serpintileri her yerde mi? Bölge verimli olmalı. Bereket olan yerde yaşamda olur, cevrende yakın olmazsa bile eminim bolca kaya mezarları vardır. Çünkü bu gördüklerim lavların ince kolları.
Hocam profilime bakabilirsiniz bir sürü konularım var bu bulunduğum köyde bide yaşadığım yer Şanlıurfa siverek