Dedektorburada Banner Mobile

Oyuk ve koltuk

Dedektorburada Banner Mobile

T...Men

Member
Orayı taş çekiçi ile kırayım mı hocam içini açmak için ?
''Kirmak,dokmek,kazmak'' kelimeleri bana ters gelmistir hep. Onun icin ''uygundur,incele'' gibi kelimeleri tercih ediyorum kardesim. Kolay bir yer denemekte fayda var. Ayrica sari cizili yerde uzun demir bir sis ile kayanin buyuklugunu anlamaya calis. Bir bosluk varsa tok ses cikar.

İsmailozgul6321

Aktif Üye
''Kirmak,dokmek,kazmak'' kelimeleri bana ters gelmistir hep. Onun icin ''uygundur,incele'' gibi kelimeleri tercih ediyorum kardesim. Kolay bir yer denemekte fayda var. Ayrica sari cizili yerde uzun demir bir sis ile kayanin buyuklugunu anlamaya calis. Bir bosluk varsa tok ses cikar.
Hocam kaya büyük bence çünkü kayalık bir alan bide dış cephesi 2m var kesin göz kararıyla ama çamurun altında ne kadar çıkarsa bilmem

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Evet burası mezarlık alanı iyi bir çubuk kullanan arkadaş burayı ve çevredeki kayaları inceleyebilir iyice kontrol edebilir şu işaretlediğim yere de bir bakıverin bir zahmet

Ekli dosyalar

İsmailozgul6321

Aktif Üye

Hocam videosunu çektim kayanın bazı bölgelerinde çıkardığı seslere bakın birde sizde
2 video biri taşla biri çubukla

T...Men

Member

Hocam videosunu çektim kayanın bazı bölgelerinde çıkardığı seslere bakın birde sizde
2 video biri taşla biri çubukla

Ne guzel ses aliyorsun iste tok-tok-tok. (1.video 0.32-0.34 saniye ve 2.video ilk baslarda) Elinle yokladigin tas oraya oturtulmus olmali (horosanla yapistirilmistir, sanirin levye is gorur). Ayrica 2.video da gezdigin yerde (yuvarlak oyma onunu don ve oturtturulmus tas solda kalisin) oymadan itibaren zemine elindeki sisi(sertse) sok-cikart seklinde kontrol et.(ayni yerde bir kac defa ve derine) Hayirlisi olur insallah.