Patlatilmamiş yiğma tepe

Storm

Editör
oooo topraam kendini asmissin...hemen biletimi kestirip geliim ozaman...kardes kahvaltida biseymi dokundu bu nassi muhabbet.kahkaha
Ayran içtik ayrı mi düştük yoksa aramızda sorun mu var ustam. Ne muhabbetimiz kaldı ne selam sabahımız sormak istedim

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Ayran içtik ayrı mi düştük yoksa aramızda sorun mu var ustam. Ne muhabbetimiz kaldı ne selam sabahımız sormak istedim
yok ustam ne munasebet.sen yogunca yorum fikir konulara odaklanmalarin bozulmasin diye kenardan izliyim..ayran soguk olur simdi saalep olsada icsek bol tarcinli....bu konuyu acan arkadas tinlamamis bizi insan bi tepki verir kolunu gozunu bari oynatir bu nassil esnaflik yaaa.

R00T

Profesyonel
Co Admin
Zaten bu halkın patlatılmadık bir kulak arkası kalmıştı onada göz diktiler.Yeryüzünün en kötü hastalığı cehalettir.

Storm

Editör
@Mal bulanındır ayran salep yerine bunu versem olmaz mı ustam. Bi de çay demlerim sana. @kazama sahibinden az kullanılmış alan Al sana :)

Son düzenleme:

kazama

İnanıyorsan denemeye değer !
Storm , sahibinden az kullanılmış ama bu çekme belgeli sanırım ve bunu çekecek çekici ben olabilirim .Çok çekiciyimdir :zuhaha: .

Storm

Editör
@Storm , sahibinden az kullanılmış ama bu çekme belgeli sanırım ve bunu çekecek çekici ben olabilirim .Çok çekiciyimdir :zuhaha: .
Üst zirve de yatır ın hemen 5-6 adım ilerisinde 1 adet oda bulundu 40 cm kazılmış duvarlar örme duvar ilk defa karşılaştım öyle bi odayla. odadan tünel varmış sanırım. Malzemesi alınmış ama hala var deniliyor ki vardır

Storm

Editör
Odalar açıkmı kapatılmış mı ? Birde bu söylenti mi yoksa sabit tecrübe mi .
sabit tecrübe gidip kendim gördüm duvarlar hala görünüyor biz topragı içine attık fark edilsin diye hayvanlar ya da bilmeyen biri düşmesin diye. Duvarların derinliği baya var yalnız onu iyi biliyorum ustam .
Odadan içeri bi akrabalarim girmiş çökme riskinden dolayk inceleyemeden çıkmışlar.