Patlayıcılarla define aradılar

İndiana jones

Editör
Katılım
15 Mar 2017
Mesajlar
528
Tepkime puanı
58
Puanları
8
Bir sit alanında define arayan şahıslar sit alanını talan ederken şahıslar olay yerinden kaçtı. Jandarma yaptığı aramada definecilerin bıraktığı patlayıcılara el koydu.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir sit alanında define arayan şahıslar sit alanını talan ederken şahıslar olay yerinden kaçtı.
Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Şehitler Mahallesi Şeytantepe mevkiinde İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından definecilere yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Sit alanında kaçak kazı yapıldığı ihbarını alan ekipler bölgeye hareket etti. Yolda defineciler için gözcülük yaptığı iddia edilen F.E (48) isimli bir şahıs gözaltına alınırken, defineciler ise tüm eşyalarını bırakarak olay yerinden kaçtı. 6 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatılırken olay yerinde inceleme yapan ekipler bölgede biri 6 diğeri 2 metre derinlikte iki çukur açtığı belirledi. Defineciler tarafından kullanıldığı öğrenilen jeneratör, kazıcı, kazma, kürek, dürbün, gaz maskesi, benzin, amonyum nitrat, barut ve patlayıcı madde düzeneklerine el konuldu.Ekli dosyayı görüntüle 244108 Ekli dosyayı görüntüle 244109Ekli dosyayı görüntüle 244109
 

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
24 Eyl 2013
Mesajlar
2,118
Tepkime puanı
3,008
Puanları
23
Ya bırakın artık yeter,kimsenin hakkına hukukuna namusuna göz dikmeyen,yerin altında duracağına ekonomiye kdv sağlayacak işler yapacak insanların peşini diyesim var ama kendileri dururken başkasına yedirmeyecekleride aşikar ki zaten reklam oldular koca Türkiye ye ama arsız hırsız ev sahibini bastırırmış.
 

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Katılım
27 Nis 2018
Mesajlar
7,967
Tepkime puanı
9,648
Puanları
23
Konum
Yaşamın olduğu her yer
Konu hepimizin maalumu.olur oyle seyler..asil gozden kacan ayrinti ise genelde uzaktan izlerlerdi son asamaya gelip girisi acarken yada gomuyu cikarirken cokerlerdi..burda bi tuhaflik var
 

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
Katılım
5 Haz 2018
Mesajlar
1,897
Tepkime puanı
1,225
Puanları
20
Yaş
51
Konum
İstanbul
yazık olmuş ekipmana
arada dedektör olmaması olumlu yönü
kayayı azimle delmek konsunda da Ferhat'la yarışmış dayılar helal olsun
:D
 

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Katılım
27 Ocak 2016
Mesajlar
6,666
Tepkime puanı
9,204
Puanları
24
Laf dinleyen yok ki...!
Ne.isiniz var SİT alaninda.
Sakalimiz kisa, ondan mi soz dinlenmez.
Yazik olmus.
Erkete yakalaniyorsa iş bastan bitmis zaten.
 
Üst