Bunu anlamanın bir tek yolu var.Bir sonraki ayın ilk yarısında tekrar dene bakalım ne olacak?
Bunu anlamanın bir tek yolu var.Bir sonraki ayın ilk yarısında tekrar dene bakalım ne olacak?
ya vampir kurtadam filan olursa ne etceezBunu anlamanın bir tek yolu var.Bir sonraki ayın ilk yarısında tekrar dene bakalım ne olacak?
belkide satanisttirler dolunayda kedi kesiyolardirpandoras
bunu yaptığımda ayın 13 üydü bugün ayın 15 i şimdi defalaarca denedim ama hiçbir sonuç alamadım öğrendiğim bir bilgiye göre ay ın 15 inden sonra ayın eskisi denen bi kavram varmış birde yeni ay bunlar ayın manyetik alanıyla cisimlerin manyetik alanını değiştiriyormu ayın döngüleri çubukları etkiliyormu
enteresan bi durum sana bunu anlatanlar ne işle ilgileniyorlar yeni ay eski ay olayları ile ne gibi bir alakaları varki sana bunlardan bahsetmişler
pandoras
bunu yaptığımda ayın 13 üydü bugün ayın 15 i şimdi defalaarca denedim ama hiçbir sonuç alamadım öğrendiğim bir bilgiye göre ay ın 15 inden sonra ayın eskisi denen bi kavram varmış birde yeni ay bunlar ayın manyetik alanıyla cisimlerin manyetik alanını değiştiriyormu ayın döngüleri çubukları etkiliyormu
enteresan bi durum sana bunu anlatanlar ne işle ilgileniyorlar yeni ay eski ay olayları ile ne gibi bir alakaları varki sana bunlardan bahsetmişler
belkide satanisttirler dolunayda kedi kesiyolardir
ustam parapsikoloji metafizik kuramlari agir iceriklerdir tamam radyestezi ile bu cubuk kullaniminn bagi vardir bilirim.amma agir gelir sana migrene cevirir.bu çubuk işi radyastezi ilmiyle alakalı olduğu vucuttaki bioenerjiyle statik elektirikle alakası olduğundan ayında insan üzerinde bazı etkilerinin varlığını bildiğimden dolayı böyle bir fikir yürüttüm kendimce araştırıyorum yani bu konuları fikri yada deneyimi olanlardanda yorum bekliyorum
ustam parapsikoloji metafizik kuramlari agir iceriklerdir tamam radyestezi ile bu cubuk kullaniminn bagi vardir bilirim.amma agir gelir sana migrene cevirir.
al eline iki cubuk arazide yuru deneyim ve testlerini gel anlat burda .define kovaliyosak karaduzen kazma kurekci sanma bizi heryontemi sekli biliriz biz.sen gel dedigimi yap.35 sayfada yurusen burda nafile