Kendin sakladigin icin olabilirmiPirinç bakır çubukğum evde altını rahatlıkla bulabiliyor ama arazide sakladığım yüzüğü neden bulamıyor çubukları nasıl geliştirebilirim saygılar ustatlarım
Hoş bulduk ben yeni değilimAramıza hoşgeldin.....
Yok Arkadaş sakladı bende bulmaya çalıştımKendin sakladigin icin olabilirmi
Usta şişleme tarzı şeklinde yapıyoruz yoksa cubuğa temasmı yapıyoruz orda kafam karıştı minarel elemek içinDefine Arama Çubuklarinin Temel Esaslari.
Merhaba arkadaşlar. Karantinalı bu günlerde can sıkıntısından bir şeyler karalamak istedim. Malum zaman geçmek bilmiyor. Geçmesini istemediğin zamanda hızla akıp gidiyor.. Sevdiğim bir söz vardır; " Bilginin zekâtını vermek" . Alabilen için bende bilgimin zekâtını vermek istiyorum ve...definesohbeti.com
Bu konuyu okuyunuz insallah.
Meseleyi anlayamamis olabilirsiniz isin baslangicindaysaniz. O zaman cubukla alakali tum yazilanlari okumaniz sonrasinda da sorular sormaniz gerekecek.
Test sahasi yapip calisan cubukcu bu isleri cozer biiznillah.Evdeki tespit ile topraktaki tespit maalesef aynı değil. Bunu tecrube ettim sende etmissin. Bu sitedeki bilgiler koca bir kütüphane gibi okudukça arama ve tespitin hiç kolay olmadığı zaten anlaşılıyor. Sende yeni olmadığını yazmıssın. Bende acemiyim. Kendime test sahası hazırladım. Buradaki bilgiler tavsiyeler ışığında altın gümüş demir ne olursa hazırladım. 7 aydır toprak altında bekliyor. Bakalım toprak ana ile sınavımdan geçebilecekmiyim. Naçizane tavsiyem test sahası hazırla kendine. Çubukla devam edeceksen daha çok yolumuz var....
KardasimUsta şişleme tarzı şeklinde yapıyoruz yoksa cubuğa temasmı yapıyoruz orda kafam karıştı minarel elemek için