Pirinç Çubuk Boşluk

merakli_gezgin

Yeni Üye
Selamın aleyküm ustalar 4 gün önce pirinç çubukla bi yer tespit ettim yaklaşık 2 metre uzunluğu 1 buçuk metre genişliği vardı.Derinlik olarak 3 metre gösterdi kabloyla aldım derinliği. Daha sonra elime altın yüzük aldim ve o şekilde tuttum çubukları yine aynı yeri gösterdi demirle baktım orayı göstermedi.2 gün üst üste baktım hiç şaşma olmadı aynı ölçüleri verdi.Dün gece boyunca yağmur yağdı bugün tekrar gittim bölgeye çubuklar boşlukta orayı göstermiyo başka bölgeye çekiyo sırasıyla gümüş bakır kurşun ve antik parayla baktım hepsi 2 gün önce ölçüleri aldığım bölgeye topluyo aynı yere ama boşlukta o bölgeyi göstermiyo acaba bu mineral midir neden 2 gün göstermesine rağmen bugün boşluk göstermedi yardımınıza ihtiyacım var

Hookook

Aktif Üye
Selamın aleyküm ustalar 4 gün önce pirinç çubukla bi yer tespit ettim yaklaşık 2 metre uzunluğu 1 buçuk metre genişliği vardı.Derinlik olarak 3 metre gösterdi kabloyla aldım derinliği. Daha sonra elime altın yüzük aldim ve o şekilde tuttum çubukları yine aynı yeri gösterdi demirle baktım orayı göstermedi.2 gün üst üste baktım hiç şaşma olmadı aynı ölçüleri verdi.Dün gece boyunca yağmur yağdı bugün tekrar gittim bölgeye çubuklar boşlukta orayı göstermiyo başka bölgeye çekiyo sırasıyla gümüş bakır kurşun ve antik parayla baktım hepsi 2 gün önce ölçüleri aldığım bölgeye topluyo aynı yere ama boşlukta o bölgeyi göstermiyo acaba bu mineral midir neden 2 gün göstermesine rağmen bugün boşluk göstermedi yardımınıza ihtiyacım var
Benzer olay da benim başıma geldi ustam sabah testi kırıkları çıkan tarlaya gittim 4 e 4 bir oda çizdim tarlayi o gün sürdüm iki saat sonra gittim lakin kesinlikle o çizdiğim yeri birdaha çizip bulamadım

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Benzer olay da benim başıma geldi ustam sabah testi kırıkları çıkan tarlaya gittim 4 e 4 bir oda çizdim tarlayi o gün sürdüm iki saat sonra gittim lakin kesinlikle o çizdiğim yeri birdaha çizip bulamadım
Orayı sürdüm diyorsunuz. Demekki sizin aldığınız oda değilmiş . Alttaki kaya boşluğu yada başka birşey sürülünce hava ile irtibat veriyi yok etmiş. 4e 4 oda biraz fazla kaçmış.
Burada tespitte hata var.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Yer kurumadan mı gittiniz oraya. Öyle oldu ise kuru bir günde tekrar deneyin. Bir çok faktör bazen engel olabilir. Buna ruh haliniz ve sağlığınızda dahil.

merakli_gezgin

Yeni Üye
Yer kurumadan mı gittiniz oraya. Öyle oldu ise kuru bir günde tekrar deneyin. Bir çok faktör bazen engel olabilir. Buna ruh haliniz ve sağlığınızda dahil.
Tam kurumamisti yarın tekrar denicem gümüş bakır kurşun ve antik parada aynı yeri göstermesi mineral olduğunu mu söylüyo acaba aynı sinyali tekrar alırsam mineral olduğundan emin olmalıyım dimi hocam

Hookook

Aktif Üye
Orayı sürdüm diyorsunuz. Demekki sizin aldığınız oda değilmiş . Alttaki kaya boşluğu yada başka birşey sürülünce hava ile irtibat veriyi yok etmiş. 4e 4 oda biraz fazla kaçmış.
Burada tespitte hata var.
Ustam bir ayrıntı vermeyi unuttum sürerken büyük bir taş denk geldi taş çıkaramayacağım kadar genişti ve düzdü pulluğun bıçağına takıldı tam da çizdiğim yerde acaba odada gaz vardi da dağıldı mı hepsi tahmin hepsi varsayım

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Tamam işte minerale takılmışsın. Taş çıktı iş bitti.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Tam kurumamisti yarın tekrar denicem gümüş bakır kurşun ve antik parada aynı yeri göstermesi mineral olduğunu mu söylüyo acaba aynı sinyali tekrar alırsam mineral olduğundan emin olmalıyım dimi hocam
Hepsinin bir arada olması imkansıza yakın. Tabiki öyle bir durum olur ise uğraşma. Hangi metali alıyor isen eline aldığında onu vermeli. Hepsi oldumu nafile.sizde tespitte hata yapmayasınız. Dediğiniz yeri bir daha net şekilde tespit ediniz. Altın üstüne gelince sinyal vermez. Uzaktan algılarsın üstünde sinyal alamazsın. Aldım diyen yalan söyler.

merakli_gezgin

Yeni Üye
Taei
Hepsinin bir arada olması imkansıza yakın. Tabiki öyle bir durum olur ise uğraşma. Hangi metali alıyor isen eline aldığında onu vermeli. Hepsi oldumu nafile.sizde tespitte hata yapmayasınız. Dediğiniz yeri bir daha net şekilde tespit ediniz. Altın üstüne gelince sinyal vermez. Uzaktan algılarsın üstünde sinyal alamazsın. Aldım diyen yalan söyler.
Yarın tekrar gidicem deneme hocam sonuçları paylaşıcam sizinle ama altın için evde yaptığım testlerde arazide yaptığım testlerde altının üstüne gelince çarpı işareti yapıyo çubuklar

sanal defineci

Bilgili Üye
dostum o çubuk adamı suya götürüp susuz getirir..dikkat et...öncelikle test yaparken saklama işini başkasına yaptır..arazide de test yapacaksan başkası saklasın..sen kesinlikle nereye saklandığını görme...bi dost tavsiyesi....bu şekilde tespit yapabiliyorsan ne ala ,yok yapamıyorsan, tamamen beyninin bilinçaltı denen kısmının kafanda kapalı devre işletim sistemi kurduğunu söyleyebilirim...(seni işletiyor):geek::LOL::ROFLMAO:

merakli_gezgin

Yeni Üye
Hocam aslında çubuklarla altın odaklı arama gibi bı niyetim yok boşluk kovalıyorum odayı bulmaya çalışıyorum içinden ne çıkarsa çünkü çubukların metalde minerale takıldığını biliyorum.Bulursamkader ustamin forumdaki eğitimlerde dediği gibi mineral eleme yöntemlerini denemek için altın gümüş bakır vs denedim

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili ustamızın dediklerini uyguluyorsan ve başarılı isen eyvallah. Çubuk konusunun uzmanlarından biridir sağ olsun kendileri.