Altin gumus vd. isareti tum cubuklarda ayni isareti verir kardasim.Bulursamkader25 ustam madeni değişik çubuklar tepki verme şekilleride değişiklik arz eder değil mi?
Kardasim,BulursamKader25 ben zaten ilk yaptıklarım tek el ile bir elde bilezikşe çubuk bir elde sadece çubuk, sonra bir elde altın ile çubuk diğer el boş. denedim herşey orayı gösteriyor. diğer metal veya bakır denediğimde hiçbir tepki vermemesi beni düşündürdü o yüzden sormak istedim halen yanlış yapıyorsam tekrar okuyayım yazmış olduğun yazıyı
Aklında kalmasın ozaman bir fidan dik oraya .@Bahhalebah ustam, metal parada, bilezikte, gümüşte, bakırda denedim evin içinde hepsinde de olumlu ne alırsam ona yöneliyor. zeminde de uyguladığımda dediğim yer çıkıyor sadece. mineral mi yoksa diye kontrol ettim değil diğerlerinde tepki vermiyor. @BulursamKader25 bu çubuk ney ve kısaca benim denemem bakır çubuğa göre olumlu olabilir mi ? senin yazdığın yazıyı okudum mineralleri de eledim diğer dediklerini de yaptım yine aynı sonuç
İslem zamani gelmis o zaman.Bahhalebah ustam, metal parada, bilezikte, gümüşte, bakırda denedim evin içinde hepsinde de olumlu ne alırsam ona yöneliyor. zeminde de uyguladığımda dediğim yer çıkıyor sadece. mineral mi yoksa diye kontrol ettim değil diğerlerinde tepki vermiyor. BulursamKader25 bu çubuk ney ve kısaca benim denemem bakır çubuğa göre olumlu olabilir mi ? senin yazdığın yazıyı okudum mineralleri de eledim diğer dediklerini de yaptım yine aynı sonuç