Su boru hattımi nedir bu abi ?
Su boru hattımi nedir bu abi ?
Bu soruna ben cevab vereyim Murat abi öyle bir dedektör yapıyor ki dünya piyasasına ses getirecekdir. 1watt ve 20watt gücünde çalışan derinlikleri 3 6 metreye ulaşan ve ayrım yapan dedektörler. Reklam yapmıyorum inanın dedktörlerin test videosu var bende izledim hatta sifarişde yaptım. Murat abinin sıkıntılı bir dönem geçirdiyinnen@ELEKTRONİK USTA Selam Usdam,,,
Acaba dedektör yapmayı düşündünüzmü, Mesela Altını görebilen ve derine inen bir dedektör,
Var abi dedktörü ben ve Gönül eri abimiz sifariş etdik. 3 6 metre derinliklere inen ve ayrım yapan 1 watt ve 20watt gücünde çalışan dedktör üretdi Murat abi. Piyasaya ses getiricek bir dedktör. Test videolarını izledim. Abimizin sıklntılı bir dönemden geçdiyini biliyorum Rabbim hanımına sifa versin ağır hastalığa yakalandı. Bu yüzden çalşşmaları biraz aksadı. Ama çok ses getiricek bir dedektör geliyor. Be böylesini görmedim diye bilirim.@ELEKTRONİK USTA Selam Usdam,,,
Acaba dedektör yapmayı düşündünüzmü, Mesela Altını görebilen ve derine inen bir dedektör,
Oo çok simetrikmiş aslında. Güzel bir yer yakalamişsin. Biraz dusnsen bulursun gibi. Hatlar çok düzgün @BayKuSs usta.Ekli dosyayı görüntüle 311865
Valla benim de böyle bir görüntüm var ama nereyi çektim hatırlamıyorum acemiliğime geldi diyebilirim yapının yarısını çekmişim yarısı denk gelmemiş hayırlısı artık Ekli dosyayı görüntüle 311867
Bu soruna ben cevab vereyim Murat abi öyle bir dedektör yapıyor ki dünya piyasasına ses getirecekdir. 1watt ve 20watt gücünde çalışan derinlikleri 3 6 metreye ulaşan ve ayrım yapan dedektörler. Reklam yapmıyorum inanın dedktörlerin test videosu var bende izledim hatta sifarişde yaptım. Murat abinin sıkıntılı bir dönem geçirdiyinnen
Var abi dedktörü ben ve Gönül eri abimiz sifariş etdik. 3 6 metre derinliklere inen ve ayrım yapan 1 watt ve 20watt gücünde çalışan dedktör üretdi Murat abi. Piyasaya ses getiricek bir dedktör. Test videolarını izledim. Abimizin sıklntılı bir dönemden geçdiyini biliyorum Rabbim hanımına sifa versin ağır hastalığa yakalandı. Bu yüzden çalşşmaları biraz aksadı. Ama çok ses getiricek bir dedektör geliyor. Be böylesini görmedim diye bilirim.