POWER PULSE!!

karakartal78

Yeni Üye
Murat abiye kendimden çok güveniyorum, yakında bir cihazı daha satışa sunucak, şaibeli şüpheli kalan arkadaşlar, gidersiniz Murat abinin yanına benim alacağım cihazı beraber kargolarsınız Azerbyacana. Bu lafımdan sonrada şüphe eden kalırsa RGB elektronik firmasına gitsin başka yerde araşdırmaya devam etsin derim. Ben gözümü kırparak onun piyasaya sunacağı o cihazı Allahın izniyle alıcam. Çünki cihaz setim üreteceyi o cihazla tamamlanacak.
Merhaba rica etsem özel mesaja bakarmısın

_Trakyalı_

Yeni Üye
Qardaş daha önceleri 6metrede runel tespiti yaptım. Orayı açmadık, ama 3.5metreden lahit mezara benzeyen bir mezar tespit yaptık, üst kapağı yoktu mezarın soygun yemişti, ama 3.5metreden çıktı, 80sm1 metre derinlikde su borusunu açtık görüntüsü mükemmeldi, zaten görüntü su borusu diyordu. Biz orada Okt cihazımızla altın tespiti yapmıştık, boru çıktı ama dahada derine inemedik. Bir mezar daha tespit yaptık 1.8metrde orayıda açamdık ama açaacaz karın erimesini bekliyoruz. Hemde Okt cihazım arızalıydı onu yeniden Türkiyeye gönderdim, geldiyinde açıcaz inşəAllah. Bu arada Okt iş yapmıyor diyenlerede selam olsun, onlara itibar etmeyin, ya başka firma satıcısıdır yada kötü niyetliler. Hayırlı Ramazanlar.
Merhaba abicim,
Ben bir şey merak ediyorum.

Bu gradyometre ile bir yapı tespit edip, tespit ettiğiniz yapı/boşluk v.b. açtığınızda "İçinde değerli metâl" bulduğunuz oldu mu?

BMW-45

Aktif Üye
Merhaba abicim,
Ben bir şey merak ediyorum.

Bu gradyometre ile bir yapı tespit edip, tespit ettiğiniz yapı/boşluk v.b. açtığınızda "İçinde değerli metâl" bulduğunuz oldu mu?
Oldu kardeşim, okt.le buldum çektim açtım gümüş kaşıklar çıktı eski cami yer, kullanılmaz halde olan bir yer. Caminin üstü yok sadece duvarları kalmış biraz nemli ortamda kış aylarında açtım orayı. Daha sonra lahit mezar kapaksız, onuda açtım. Bitane yer aştık su borusu çıktı. Altına inemedik bıraktık öylece, bazı resimleri burada paylaşdım. Çokda resim paylaşmıyorum benim ülkemde bu yasak tutuklanmaya kadar gidiyor iş.

Dedektifff

Yeni Üye
Hoş geldin ustam aramız,bende senin gibi bakınıyorum benimde yaklaşık 2 aydır araştırıyorum büçeme göre bişeyler bakıyorum ama malesef karar veremedim,dedektif ustam var o da düşünüyor bilmiyorum şuan ne yaptı görürse yazarsa iyi olur,ömerfaruk ustamda aldığı makinayı sır gibi saklıyor sonucta bilgi alma bilgi alışverişi yapılan yer herkes görüşünü söylemesi lazım inşallah biran önce aradığımızı buluruz herkese hayırlı akşamlar.
ustam bende almadım bu cihazı ömer faruk ustamın sonucuna göre bende istanbula gitmeyi düşünüyordum ama malesef bende vazgectim biraz daha araştıracam ayrıca ömerfaruk ustama özel den yazdım aldığı cihazı da sordum bakalım onu da bir araştırayım sonra da burdan zaten yazarım sonuçları.

_Trakyalı_

Yeni Üye
Oldu kardeşim, okt.le buldum çektim açtım gümüş kaşıklar çıktı eski cami yer, kullanılmaz halde olan bir yer. Caminin üstü yok sadece duvarları kalmış biraz nemli ortamda kış aylarında açtım orayı. Daha sonra lahit mezar kapaksız, onuda açtım. Bitane yer aştık su borusu çıktı. Altına inemedik bıraktık öylece, bazı resimleri burada paylaşdım. Çokda resim paylaşmıyorum benim ülkemde bu yasak tutuklanmaya kadar gidiyor iş.
Tebrik ediyorum.
Demek ki doğru yolda ilerliyorsunuz.
Başarılı işler.
Daha iyileri rastgelsin.

Tarla olup ekilip biçilen ama aslında mezar höyüğü/tümülüsü olan yerler olur.
Kullanici arkadaşların denk geldiklerinde denemelerini tavsiye ediyorum.
Test amaçlı yapılan çekimlerden belki fotoğraflar gelir..

hiro

Yeni Üye
Yeraltı görüntüleme cihazı ararken bu cihaza denk geldim. Sıkıntı şu, fiyat bilgisi yok. Sitesine girdim ürünlerimiz diye bi sekme yok. bunu bir eleştiri olarak değil, tavsiye olarak yazıyorum. Biz ne alacağız, kaça alacağız? Siteyle, üreticiyle alakası yok ama hiç ikici elini bulamadım.