çalışıp boş çıkan yerin çekim görüntüsü paylaşın çekime bakalım hata varmı kullanım hatası vb. hatalar yüzde 99 hata kullanıcıda oluyor analiz ve kullanımını bilmeden araziye çıkıyor sonra hep çıkıyorBu firmanın ürettiği bütün cihazlardan uzak dur. Tamamı çöp niteliğinde önüne metal koysan algılamıyor ama dünyayı oturduğun yerde gösterdiğini iddea ediyor.
iyi bir egitim + kullanım + analiz bunlar çok önemli dünyanın en iyi cihazıda olsa kullanamadıktan sonra iş yapmazbenim arkadaşlar bir iki defa kullandılar sonra da cihazdan kurtuldular proton modellerinde hata payı vs çok fazla gördüğüm kadarıyla özellikle doğu da kullanacaksan boşuna alma
Usta valla elimizdeki tek imkan görünüyor bi arkadaşınki vardı ondan sordum makinenin modelini bilmiyorum ama proton olduğunu biliyorum işe yaramaz diyorsun yanibenim arkadaşlar bir iki defa kullandılar sonra da cihazdan kurtuldular proton modellerinde hata payı vs çok fazla gördüğüm kadarıyla özellikle doğu da kullanacaksan boşuna alma
Bizzat kendim test için kullandım paslanmış tenekeyi çıkarıp cihazın önüne koydum hiç yokmuş gibi davrandı. Cihaz sahibi hiçbir yerde sonuç alamamış. O yüzden cihaz boş bir cihaz.Bunun dışında kullanılan bu tip sensörlerin tamamı toprağa dik kullanılmadığı sürece hatalı ölçüm yapmaya mahkumdur. Çünkü havadan nem alır gibi sinyal aldığı için karşısındaki tepeyi ölçebilecek kapasiteye sahip değillerdir. Bu sadece insanlara umut aşılayıp onları dolandırmaktan başka birşey değildir. Hiç kimse kendisini kandırmasın. Savunan kişide sadece satıcısıdır.çalışıp boş çıkan yerin çekim görüntüsü paylaşın çekime bakalım hata varmı kullanım hatası vb. hatalar yüzde 99 hata kullanıcıda oluyor analiz ve kullanımını bilmeden araziye çıkıyor sonra hep çıkıyor