Dedektorburada Banner Mobile

Proton cihazı yardım

Dedektorburada Banner Mobile

ottomanxx

Yeni Üye
Selamün aleyküm ustalarım, nasılsınız iyisiniz inşallah ustalarım proton elic cihazı nasıl bir cihazdır kullanan tecrübe eden ustalar varmı boşluk, oda, mezar, değerli tespiti vesayere

Son düzenleme:

emic

Yeni Üye
güzel cihaz türkiye şartlarına uygun aktif kullanıyorum iyi egitim alıp kendini geliştirmen gerekiyor iş yapmayan cihaz yoktur kullanamayan kullanıcı vardır cihazı alıyorlar egitim almadan çalışıyorlar boş çıkıyor ondan sonra proton kötü oluyor iş yapmayan cihaz oluyor kob4 military öneririm metali derinden ayırt edebilen tek cihaz, şahıntan almanı önermem bayisinden al sıfır veya ikinci el saygılar

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bu firmanın ürettiği bütün cihazlardan uzak dur. Tamamı çöp niteliğinde önüne metal koysan algılamıyor ama dünyayı oturduğun yerde gösterdiğini iddea ediyor.

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
benim arkadaşlar bir iki defa kullandılar sonra da cihazdan kurtuldular proton modellerinde hata payı vs çok fazla gördüğüm kadarıyla özellikle doğu da kullanacaksan boşuna alma

emic

Yeni Üye
Bu firmanın ürettiği bütün cihazlardan uzak dur. Tamamı çöp niteliğinde önüne metal koysan algılamıyor ama dünyayı oturduğun yerde gösterdiğini iddea ediyor.
çalışıp boş çıkan yerin çekim görüntüsü paylaşın çekime bakalım hata varmı kullanım hatası vb. hatalar yüzde 99 hata kullanıcıda oluyor analiz ve kullanımını bilmeden araziye çıkıyor sonra hep çıkıyor

emic

Yeni Üye
benim arkadaşlar bir iki defa kullandılar sonra da cihazdan kurtuldular proton modellerinde hata payı vs çok fazla gördüğüm kadarıyla özellikle doğu da kullanacaksan boşuna alma
iyi bir egitim + kullanım + analiz bunlar çok önemli dünyanın en iyi cihazıda olsa kullanamadıktan sonra iş yapmaz

ottomanxx

Yeni Üye
Usta valla elimizdeki tek imkan görünüyor bi arkadaşınki vardı ondan sordum makinenin modelini bilmiyorum ama proton olduğunu biliyorum işe yaramaz diyorsun yani

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
benim gördüklerim yaramaz belki kendini geliştirmiştir bilemiyorum

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
çalışıp boş çıkan yerin çekim görüntüsü paylaşın çekime bakalım hata varmı kullanım hatası vb. hatalar yüzde 99 hata kullanıcıda oluyor analiz ve kullanımını bilmeden araziye çıkıyor sonra hep çıkıyor
Bizzat kendim test için kullandım paslanmış tenekeyi çıkarıp cihazın önüne koydum hiç yokmuş gibi davrandı. Cihaz sahibi hiçbir yerde sonuç alamamış. O yüzden cihaz boş bir cihaz.Bunun dışında kullanılan bu tip sensörlerin tamamı toprağa dik kullanılmadığı sürece hatalı ölçüm yapmaya mahkumdur. Çünkü havadan nem alır gibi sinyal aldığı için karşısındaki tepeyi ölçebilecek kapasiteye sahip değillerdir. Bu sadece insanlara umut aşılayıp onları dolandırmaktan başka birşey değildir. Hiç kimse kendisini kandırmasın. Savunan kişide sadece satıcısıdır.

Amisos

Editör
Şu protonu iyi diyen ustam şunun bana analizini yapsın lütfen

Ekli dosyalar