usta cevabı vermişsin helal olsun aynısını bide proton v8 için yazıver kahkaha5 gündür takip ediyorum birileri olumlu birşey yazdımı diye..yazamaz..niye çünkü kimse o vebale girmez...ben değil tüm forum mesajı verdi..umarım anlaşılmıştır..
Merhaba.Bu cihazı yaklaşık olarak 3 aydır kullanıyorum. Eksik yönleri var mesela alan tarama işi tırt çok büyük boşluk veya metal olmayınca yakalayamiyor. Standart görüntüleme sensörü derinlikte zayıf kalıyor 5 m. ye inemiyor. Lakin meter sensör 5 m. nin üzerindeki çekimler için kullanın dedikleri sensör ise gayet başarılı. 10-12 m. hayal bence ama 4-5 m. lerde çok iyi. Tek kusuru metalleri olduğundan çok büyük göstermesi ama boşluklarda böyle bir sıkıntı yok. Minerali, tuğla ve kiremit yapilarida kırmızı renkte veriyor. Düşük değer verdiği için metal olmadığını anlıyorsunuz ama bir yapı mı yoksa kiremit mezar mı konusunda ikilem yaşatıyor tabiki. Ama iş yapar bir cihaz, kullanmasıda gayet basit. Bence parasına göre yaptığı iş iyi. Boşluk ve mezar tespitleri başarılı. Ben memnunum açıkçası. Bir cihazın iyi yâda kötü olması sizin beklentileriniz ve kullanabilmeniz ile doğru orantılı. Açıkçası noscosto bana hitap eden bir cihaz ama tabi ki yukarıda saydığım kusurları olmasaydı mükemmel olurdu. Tabi öyle olsaydı sanırım bu kadar ucuz olmazdı.
Bu kadar tecrübe paylaşımı sonrasında bir çalışma örneği eklemeniz şık olurdu.Bu cihazı yaklaşık olarak 3 aydır kullanıyorum. Eksik yönleri var mesela alan tarama işi tırt çok büyük boşluk veya metal olmayınca yakalayamiyor. Standart görüntüleme sensörü derinlikte zayıf kalıyor 5 m. ye inemiyor. Lakin meter sensör 5 m. nin üzerindeki çekimler için kullanın dedikleri sensör ise gayet başarılı. 10-12 m. hayal bence ama 4-5 m. lerde çok iyi. Tek kusuru metalleri olduğundan çok büyük göstermesi ama boşluklarda böyle bir sıkıntı yok. Minerali, tuğla ve kiremit yapilarida kırmızı renkte veriyor. Düşük değer verdiği için metal olmadığını anlıyorsunuz ama bir yapı mı yoksa kiremit mezar mı konusunda ikilem yaşatıyor tabiki. Ama iş yapar bir cihaz, kullanmasıda gayet basit. Bence parasına göre yaptığı iş iyi. Boşluk ve mezar tespitleri başarılı. Ben memnunum açıkçası. Bir cihazın iyi yâda kötü olması sizin beklentileriniz ve kullanabilmeniz ile doğru orantılı. Açıkçası noscosto bana hitap eden bir cihaz ama tabi ki yukarıda saydığım kusurları olmasaydı mükemmel olurdu. Tabi öyle olsaydı sanırım bu kadar ucuz olmazdı.