@Mal bulanındır ustam linkleriniz bende açılmıyor ama anlamak mümkün zaten. Valla artık bana bıkkınlık geldi bebe avutmaktan. Hayrlısı.
Yer aynı yer üstadım sadece gidemiyorum virüsten dolayı o yüzden güncel foto yok her sene yerin şekli değişecek değil ya güzel abim ?Ben onada raziyim yeterki sahadan gercek gorseller gelsin temcit pilavi gibi ısıtîp eski resimli konulari baslik degistirip yitelemesinler bize
Gitmedigin yer gidipte dönmeyen yar senin degildir giden gitmistir gittigi An bitmistir.Yer aynı yer üstadım sadece gidemiyorum virüsten dolayı o yüzden güncel foto yok her sene yerin şekli değişecek değil ya güzel abim ?
Gerek varmı ?Ben onada raziyim yeterki sahadan gercek gorseller gelsin temcit pilavi gibi ısıtîp eski resimli konulari baslik degistirip yitelemesinler bize
Maasallah basarili bir calisma negibi ortamlara tanik oldunuz burda anlatirmisiniz biraz
Her bir resim karesi ayri yerlere aitMaasallah basarili bir calisma negibi ortamlara tanik oldunuz burda anlatirmisiniz biraz
Ugultu inilti şehvet sesi tilsim buyu kurbaga yilan ciyan karinca cekirge kuyudan cikan kız çaky dabbe arı(yakalayinca altina dönusen cinsten) papaz buyusu filan
Gonderme yapiyiim kizim saa soyliim gelinim sen anla ayaa simdi tilsimcilar çokerHer bir resim karesi ayri yerlere ait
Hepsindede çalışma yapıldı
Klasik hocanın nefesi yetmedi ?Ekli dosyayı görüntüle 278633
Gelsinler biliyim istersen hemen bir mektup ya zamGonderme yapiyiim kizim saa soyliim gelinim sen anla ayaa simdi tilsimcilar çoker
Evet orası harabe üstadım , oda filan kalmış mı derken ustamEkli dosyayı görüntüle 278607
ustam yer gerçekten güzel iş çıkar, sağlam tespit şart; harabelik olan bir yer var sanki, bina kalıntısı gibi duruyor, orda oda falan kalmış mı alttaona bir bakın, karşıda çizdiğim iki noktada değerli tespiti yapın kolay gelsin
@Meraklı arkeolg kardeşim buralarda açılmış oda, mahsen, kaya mezarı yoksa mutlaka sağlam duranı vardır, onları arabul, alan kutsanmış alan ise bu harabelik yer kilise falan olmalı, ve kilisenin altında mahsen olur tünel olur, kaçış yeri olur oralları ara bulmaya çalış, genel bilgileri atıyorum oku bir, neyse ki resim tam yerinden istediğim tarzda çekilmiş ayrıca burda çeşme nerde? değirmen varmı? bunlar da önemli konular Ekli dosyayı görüntüle 278666Evet orası harabe üstadım , oda filan kalmış mı derken ustam