Surfere pek güvenme diyecem de yinede sana @dadas_25 ustamiz iyi kotu bilgilendirip yardımcı olur diye düşünüyorum..Merhaba arkadaslar bana surfer icin renk sıkalası lazim mümkünmüdür Tesekkürle.
Ustam arkadaş direkt dosya istemiş yani ben biliyorum sadece dosya lazım demiş. Bütün herşey aşağıdaki konunun içinde olması gerek. Yalnız bu konuda çok büyük sahtekarlıklar dönüyor ve dolandırıcısı çok. Bu işin doğruluğu yoktur ve boş bir iştir. Kendince uğraşacaksan uğraş ama gerçek olmadığını bilmelisi.Surfere pek güvenme diyecem de yinede sana @dadas_25 ustamiz iyi kotu bilgilendirip yardımcı olur diye düşünüyorum..
Hala bulamadim var olanlarda link ler ölmüsUstam arkadaş direkt dosya istemiş yani ben biliyorum sadece dosya lazım demiş. Bütün herşey aşağıdaki konunun içinde olması gerek. Yalnız bu konuda çok büyük sahtekarlıklar dönüyor ve dolandırıcısı çok. Bu işin doğruluğu yoktur ve boş bir iştir. Kendince uğraşacaksan uğraş ama gerçek olmadığını bilmelisi.
Surfer'den Kordinatlara Filtreleme Yaparak Görüntü Elde Etmek
Selamun Aleyküm değerli ustalarım, Şimdi sizlere surfer programı yardımı ile koordinat yardımı ile filtreler uygulayarak görüntü elde etmeyi göstereceğim. Bu görüntülerin elde edildiği filtreleri gösteren videoların bazıları alıntıdır :) Bazılarıda kendime aittir. Benim favori tercihim 1...www.definesohbeti.com
Buyur kardeşim.Hala bulamadim var olanlarda link ler ölmüs
Buyur kardeşim.
renk_1.rar dosyasını indir - download
renk_1.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc