Lütfe
n resime iyi bakın yorum istiyorum
Ekli dosyalar
-
156.6 KB Görüntüleme: 96
Ustam konularıma baktım fakat konularda göremedim evet vaktiyle bir kaplumbağa işaretimiz vardı ama öyle böyle değil on üzerinden on puan alır fakat bilirsinki bu işler herkes ile ve her yer ile olmuyor tesbitlerini olumlu yapmamıza rağmen öylece bıraktım orayı, üstüne basarakta işaretin kendisine zarar vermeyin onda bir şey yok dememe rağmen malesef tahrip edildiğini duydum açıkcası çok üzülmüştüm.Daha önce bu sitede farklı bir üye tarafından paylaşıldı bu işaret. Yanlış hatırlamıyorsam @28karayel28 Ustammiydi.
Emriniz olur efenim, resime iyi baktım, hemen yorumunuzu veriyorum. Buranın malı çoktan gitmiştir.Lütfe
Öyleyse yanlış hatırlamişim ustam. Adınıza üzüldüm. Ama dediğiniz gibi kısmet. Yer denk geliyor düzgün insan denk gelmiyor. Düzgün insan oluyor yer denk gelmiyor. Böyle bir sarmalin çıkmazın içinde savrulup gidiyoruz. Haklısınız..Ustam konularıma baktım fakat konularda göremedim evet vaktiyle bir kaplumbağa işaretimiz vardı ama öyle böyle değil on üzerinden on puan alır fakat bilirsinki bu işler herkes ile ve her yer ile olmuyor tesbitlerini olumlu yapmamıza rağmen öylece bıraktım orayı, üstüne basarakta işaretin kendisine zarar vermeyin onda bir şey yok dememe rağmen malesef tahrip edildiğini duydum açıkcası çok üzülmüştüm.