peki jeolojisi hakkında bilgi verebilir misin? Çünkü rez değerlerini yerin fiziki özelliklerine göre yorumlamak daha doğru olurHocam mezar yada oda ariyoruz . Arazi daha once ermenilerin , romalilarin yasamis oldugu ormanlik, daglik bi alanda acik bi arazi
Ustam bu soru banaysa ben ne marka biliyorum nede kaç kazık olduğunu sadece cihazın ismini duydum onun için sordum saygılarKaç kazıklı ve marka modeli nedir ?
Tamam kardeşim yarın ofise geçince o tarafların jeolojisi ne bakıp bir yorumlama yaparımUstad kutusunda explorer yaziyodu cihazda da delta yaziyodu. Jeolojik yapi hakkinda bi fikrim yok cankiri cerkes ve kizilcahamam bolgesinde daglik ormanlik alan .
Rezistivite cihazı standartları olan bir alet ve deneyimli bir mühendis ile yapılırsa oda tipi yapıları belirlemede en etkili yöntemdir. Yerdeki görünür ozdirencler hesaplanır.Selam ustalar rezistivite cihazı arazide nasıldır bu cihaza ne kadar güvenebiliriz verdiği görüntüler ne kadar sağlıklıdır ustam
Ustad cok tesekkur ederim yarin cevabini beklicem . SaygilarTamam kardeşim yarın ofise geçince o tarafların jeolojisi ne bakıp bir yorumlama yaparım