Sizin yaptiginiz bu yorumu 3 kesim daha yapiyor ulkemizde:
1)-Pkk ve Sempatizanlari.
2)-Feto kafiri ve sevenleri.
3)-İslama dusman olup da bende muslumanlardanim diyen guruplar.
Bilginiz olsun.
1) pkkli degilim apoya sayinda demedim diyenide desteklemedim. Destekleyeninde Allah cezasini obur dunyaya birakmasin. elimden gelse taburesini ben tekmelerim bebek katilinin.
2) bugune kadar ne fetocu oldum nede ayni yolda yuruyenlerle bir oldum. kendimi bildim bileli karsisindaydim ama iste devletin butun imkanlarini adamin ayaklari altina serdiler adi kandirildik oldu...
3) cok sukur basucumda kuran-i kerim var. ama islami yozlastiranin, kendi cikarina kullananin karsisindaydim her zamanda Allah nefes verdigi surecede karsisinda olacagim.
Mecbur degildim ama kendimi ornekledim. Sonuc olarak ben bu 3 kesimden de degilim...
50-100bin kisi olsa kimsenin lafi sozu olmaz fakat rakam 7 milyon olunca (hukumete gore) hem ulkeye ekonomik zarar hemde sosyolojik yapisina buyuk tehdit oluyor. Bu insanlar yurdundan belli bir plan icerisinde goc ettiriliyor. cezasini simdi cektigimiz gibi ileride cok daha fazlasini cekecegiz.
Ben bunlari soyledim diye irkci olacaksam oluyum sorun degil. Bende kendi ulkemde yasamiyorum ama yasadigim ulkenin vatandasi neyse bende o'yum hatta daha aziyim. vergimi veriyorum, saglik icin para oduyorum, egitime oduyorum, trafikte ceza yersek oduyorum yani kisaca bana hayat bedava olmadigi gibi ulkenin huzurunu bozacak davranista bulunursamda kapi disari edilebilirim.
Adamlar ulkelerine bayramlasmaya gidiyor, bazi haberlere bakiyorum suriyeliler plajlarda egleniyor, bir kac ay once suriye resmi haber ajansi 18bin yeni isletmenin acildigini soylemistiki iyi bir istihdam saglar. Bu ulkenin her yerinde savas yok savas olmayan bolgelerinde rahatca yasayabilirler. mecbur degiller goc ettigi yerlere geri donmeye ilk basta. Bizler bile asil memleketi baska yerde olup yuzlerce kmde uzakta yasiyoruz. Bir agrili izmirde yasayabiliyor, manisali corumda, sinoplusu adanada...
Artik bir yerden sonra bazi seyleri gormek gerekiyor, gormezsen veya kabullenmezsen ulkene zarar verirsin.
iyi forumlar...