Dedektorburada Banner Mobile

Rus malı dedektör

kertenkele

Editör
Makinayı açınca frekans rakamlar çıkmıyor birini toprağa dikiyorum açıyorum lambası yanıyor diğerinide açıyorum ekranda oda altın gümüş su falan yazıyor düğmeye bastıkça değişiyor bunun çubukla alakası varmı frekansın acaba belime takıp çubukla bakarken sinyalmi veriyo sahibine sorduk adam sağlam çalışıyor diyor

kertenkele

Editör
Makina kronos analog yazan bi mak. Var googlede baktım ona benzer birşey

Turko

Uzman
Çak toprağa problari aç makinayı al boşluğa, 25-30 dk bekle , Sonra aç bele takilani boşluğa al çubuğu kaldır 5 sn içinde tepki vermezse çalışmıyor dur.

kertenkele

Editör
Turko ustam bendeki makinadan bahsediyosun değilmi ustam 1. makina nasıl iş görüyormu 2.bu makina nasıl tepki verir nerden anlicaz 3.bu makina çubuklarlamı çalışıyor 4.yere çaktığımız boluğun ustunemi çakmalıyız yoksa her hangi bir yeremi 5. Makina olmadan çubuklar nasıl iş görürmü ustam biraz fazla sordum ama akinanın kullanma kılavuzu falan yok aldımız adam sağlam diyor eşantiyon geldi adam bununla su buluyormuş ustam sorularımı cevaplarsan çok makbule geçer ustam tşkl

kertenkele

Editör
Ustam sade çubuklarla bakmakmı daha güzel bu makina ile bakmaklamı

kertenkele

Editör
Hangisi daha verimli hiç sonuç aldınmı bu makina ile

Turko

Uzman
@Turko ustam bendeki makinadan bahsediyosun değilmi ustam 1. makina nasıl iş görüyormu 2.bu makina nasıl tepki verir nerden anlicaz 3.bu makina çubuklarlamı çalışıyor 4.yere çaktığımız boluğun ustunemi çakmalıyız yoksa her hangi bir yeremi 5. Makina olmadan çubuklar nasıl iş görürmü ustam biraz fazla sordum ama akinanın kullanma kılavuzu falan yok aldımız adam sağlam diyor eşantiyon geldi adam bununla su buluyormuş ustam sorularımı cevaplarsan çok makbule geçer ustam tşkl
cihazın resimlerini yükle bir bakayım.