tebrik almak için yazmamıştım güzel kardeşim.neronero kardeşim öncelikle seni tebrik ediyorum
İlim ehli kimselerle haşırneşir olman onlarla beraber sohbetlere katılman onlardan bilgi alman güzel 1 şey bu çoğumuzun hiç yapmadığı 1 şey hatta diyebilirim ilim ehli kimsenin yanına hiiiiiiç gitmemiş kimselerde vardır... Senin sanırım mürşidinde vardır. Sanırım sanırım ı abarttım galiba. Çünki ilim ehliyle beraber olan kişinin mürşitsiz olmayacağını bulmuştur ..
Şimdi sana 1 yol göstereceğim bunu uygula.. Ve sonucu burada bildirmenide rica edecem.
Şimdi mürşidinde yanına gittiğin vakit sen biraz.. Ama biraz kenara çekil ve rüyayla alakalı mürşidinde rabıta yap.. Uzaktan yap demiyorum. Orada canlı yap.. Gör bak ne olacak. Sonucu burada bizlerede söylersen memnun olurum..
ulu orta bu tür şeylerin alenen yazılması adaba aykırıdır bilmeyenler için dedim.
rüya sahibide zarar görür malumunuz...
yanlışsa söyleyin.
Allah ilim meclisine "Allah rızası" için gidip nasiplenenlerden eylesin.
Allah, herkesin kalbine hidayetini nasip eylesin.
deriz ilim mevzusuna girmeden.
mürşit konusunu burada konusmam dogru olmaz.
ki mürşit mürid hukuku apayrıdır malumunuz.. bundan mütevellit o konuda yazılmış ciltler dolusu kitaplalar mevcuttur Allah herkese okumayı nasip etsin.
keşif keramet rüya gibi hak olan unsurlar şeriatla çelişiyorsa bununla amel edilmez imam ı rabbani hz k.s böyle buyurur.İnsanı küfre götürür.
dedigim gibi bunun adabı var ulu orta bişekilde bu soru sorulmaz.
anlatabiliyorumdur inşaallah.