Sırrı kadem
Aktif Üye
Ustam sadece video olduğu için ekran fotosu alıp atıyorumÖn taraftan kartal dediğiniz görselin resmini paylaşırmısınız.Suratını görmek istiyorum.
Ustam sadece video olduğu için ekran fotosu alıp atıyorumÖn taraftan kartal dediğiniz görselin resmini paylaşırmısınız.Suratını görmek istiyorum.
Kardasim,Alemsiniz ustam Allah razı olsun sizlerden bir şey daha sorucam size şimdi geçen bir yazınızı okudum: Çubuk almayın kendinize uygun yaptırın hem daha ucuz olur hem de size göre olur demiştiniz. Bunu nerede, nasıl ve hangi maddeyle yapmalıyız. Yâni Çubuk için pirinç daha iyi veya o, bu, şu daha iyidir diyebilir miyiz? Allah tan çubuk almadan sizin yazınızi gördüm. piyasada bu işi yapan çok düzenbaz var. Allah tan korkmuyorlarki.Beni bu konuda bilgilendirir misiniz? Şimdiden Allah razı olsun hocam
Nerde tam olarakYukarıda bir yapı daha var dikkat çeken
Orda üç tane sıralı tepe varBence küstüğü tarafa da bak.
Peki ustam bulduktan sonra kendimiz ki yapicaz çubuklarıKardasim,
Burasini kendin cubukla hallederim seklinde dusunuyorsan yanilirsin. En az 3-4 yillik ciddi bir tecruben olmasi lazim. Cevrende tecrubeli ve guvenecegin birilerine bak. Once burayi bir halledin sonra cubuk isine bakarsiniz.
İnternette rahatca hirdavatci sitelerinden bulabilirsin. İl ve ilcedeki biyuk hirdavatcilarda da bulabilirsin:
Gumus Kaynak Teli
Aleminyum Kaynak Teli
Simdilik ikisi yeter. Cesidi artirmaya gerek yok. Teferruat cubukla alakali yazilarda mevvuttur.