S.a değerli kardeşim öncelikle hoşgeldin ve üç harfli demeyin yoksakiyamete size davacı olurlar cin deyin.değerli üstadlarım merhabalar,
uzun bir süredir siteyi neredeyse her gün ziyaret ediyorum ve bir konuda bilgi ve tecrübelerinize ihtiyaç duyarak üye oldum.
bir arkadaşım, babası,aileden bir hoca ve bir güvendikleri kişi ile eski ve yıkılmış bir ermeni evine gidiyorlar zira aileden bi kaç kişi rüyalarında o alanda mal olduğunu görüyor. makine tutulduğunda işareti alıyorlar ve hoca da çevirme yapılarak alınabileceğini söylüyor. aralarında müsait bir gün kararlaştırılır ve ve o gün geldiğinde arkadaşın babası onlar gelmeden ben gidip üzerindeki pislik vs. temizleyeyim diyerek mekana geçer ve kendince çalışmaya başlar ancak diğerleri geldiğinde makineyi tutarlar ve işaret alamazlar hoca ise çevirme yapılmadan girildiği için üç harflilerin malı çektiğini söyler ve üzerinden en az kırk gün geçmesi gerekiyor ki burası normale dönsün der ve ileri bir tarihe ertelenir.
şimdi bu arkadaş buraya gidelim diyor. ben tespit yapılan yeri gördüm hatta ufak bi çalışma izi var toprak temizleme izi arkadaşım o izlerin babasının yaptığı temizlik izi olduğunu belitti.
siz değerli ustalardan isteğim aynı durumu yaşamama adına tavsiyeleriniz. @timur964 @BulursamKader25 @ragıp @nik Mal bulanındır @uçmuş ustalarımın görüşlerini önemle arz ederim.
Değerli kardeşim cinler malı götüremezler varsa bir büyü başınız belaya girer ama çaresi herzaman var hiçbirşey hz kuranikerimden büyük degil.ya orada bir mal yoktur yada cihazlar bir işe yaramaz .
Gerekenleri suylemisler kardeşlerimi yada bu işle ilgili 100 yakın konu açtım o konularsak.olagan üstü bir durum olursa etiketle bakarız.
Saygılar ve sevgiler hayatta en değerli hazine sevgidir