Dedektorburada Banner Mobile

Sahipli defineyi nasıl alırız yardım lütfen

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
değerli üstadlarım merhabalar,

uzun bir süredir siteyi neredeyse her gün ziyaret ediyorum ve bir konuda bilgi ve tecrübelerinize ihtiyaç duyarak üye oldum.

bir arkadaşım, babası,aileden bir hoca ve bir güvendikleri kişi ile eski ve yıkılmış bir ermeni evine gidiyorlar zira aileden bi kaç kişi rüyalarında o alanda mal olduğunu görüyor. makine tutulduğunda işareti alıyorlar ve hoca da çevirme yapılarak alınabileceğini söylüyor. aralarında müsait bir gün kararlaştırılır ve ve o gün geldiğinde arkadaşın babası onlar gelmeden ben gidip üzerindeki pislik vs. temizleyeyim diyerek mekana geçer ve kendince çalışmaya başlar ancak diğerleri geldiğinde makineyi tutarlar ve işaret alamazlar hoca ise çevirme yapılmadan girildiği için üç harflilerin malı çektiğini söyler ve üzerinden en az kırk gün geçmesi gerekiyor ki burası normale dönsün der ve ileri bir tarihe ertelenir.

şimdi bu arkadaş buraya gidelim diyor. ben tespit yapılan yeri gördüm hatta ufak bi çalışma izi var toprak temizleme izi arkadaşım o izlerin babasının yaptığı temizlik izi olduğunu belitti.

siz değerli ustalardan isteğim aynı durumu yaşamama adına tavsiyeleriniz. @timur964 @BulursamKader25 @ragıp @nik Mal bulanındır @uçmuş ustalarımın görüşlerini önemle arz ederim.
S.a değerli kardeşim öncelikle hoşgeldin ve üç harfli demeyin yoksakiyamete size davacı olurlar cin deyin.
Değerli kardeşim cinler malı götüremezler varsa bir büyü başınız belaya girer ama çaresi herzaman var hiçbirşey hz kuranikerimden büyük degil.ya orada bir mal yoktur yada cihazlar bir işe yaramaz .
Gerekenleri suylemisler kardeşlerimi yada bu işle ilgili 100 yakın konu açtım o konularsak.olagan üstü bir durum olursa etiketle bakarız.
Saygılar ve sevgiler hayatta en değerli hazine sevgidir

Shadowmen

Member
Tespiti hangi cihazla yaptınız? Ne kadar kazıldı? 50 cm var mıydı? Kazı esnasında ters giden bir şey yoksa;
1-) tespitiniz yerinde değil yani orda bir şey yok. Sihir falanda yok
2-) sahipli mal ifrit ile mühürlenmiş ise çevirme falan hikaye, çok denedik alamadık ;)
3-) rüyaya gelen gömülerde-sahih bir rüya ise- sihir olmaz bunu da unutma : )
ustam makineyi maalesef ben görmedim gören arkadaş kalite ve markasını bilmediğini ancak sürekli bu işlerle uğraşan insanlar olduğunu belirtiyor ki zaten makina sihibinin durumları da boş olmadıklarını gösteriyor. temizlik işlemi yaklaşık 40 cm var. kazı-temizlik esnasında herhangi bir ters durum yok hoca mekana gelip durumu görünce bizim amcayı tersliyor :254:neden bizi beklemedin çevirme yapacaktım diye. (tercihimiz 3. maddeden yana :36:

Shadowmen

Member
Kardaşım,
1 metreden 1 teneke malı ancak görür dedektör.
1 teneke malda en fazla 250-300 kg. eder.
Burada bu kadar mal olmaz.
Olsa olsa 2 avuç mal olur, bunu da dedektör bu mesafeden zor alır.
Elinizde 70-80 binlik bir dedektör yoksa elbette.

Bu mal yürümez. Lakin birilerinin yürütme ihtimali her zaman vardır.
Bence beklemeyin mesafe az.
Biraz ter atın ve orayı açın.
Kalbinizi meşgul edip durmasın.

Çubukla bakabiliyorsan metal tespiti de yapabilirsin.
Aynı zamanda mineral eleme işlemi de yap.
çubuk kullanmıyorsan bilen birisini bul.

Beklemeyin derim.
ustam yaklaşık olarak belirttiğiniz miktarın altı da biri kadar miktar belirtiyor makine. mekan konusunda netiz amca dışında çalışma yapılmamış. beklemek dediğiniz gibi zihnimizi meşgul ediyor ancak yerleşim alanının tam ortasında biraz suların durulmasını beklemek şart :200:

Börükan Tatar

Aktif Üye
Shadowmen
Bu 40-41 gün-yıl olaylarını tam anlamıyla açıklayacak bir hoca var mı? Bunun dayanağının nereden geldiğini sorduğumda cevaplayacak zât henüz karşıma çıkmadı..

Shadowmen

Member
Börükan Tatar herkesinde iyi bildiği gibi bizler nefsani arzular peşinde savrularak bırakın ilim sahibi olmayı Allahı asgari olacak şekilde anmaktan dahi aciz haldeyiz ve bu zamanda böyle ilim sahibi insanları bulmak zor hale geldi zira beyanınızda bunu destekler durumda.

bizim ekibin başında olan hoca tek oğlunun devlet kadrosuna atanması ile oğlu ile beraber memleketten çekti gitti maalesef. bırakın yardımı durumundan dahi haberdar değiliz.