Dedektorburada Banner Mobile

şakül çeşitleribenden, yöntemleri ustalardan

Dedektorburada Banner Mobile

GERMO

Engellendi
ustalarım ve kardeslerim işte kullandığım şaküller, @kabakburgiba @Mhmt82 kıymetli ustalarım, PIRINC, CAM, KURSUN SAKUL
Gördüğünüz gibi aranacak her nesnenin ip boyunu cm olarak isaretledim, belki birilerine faydası olur diye, kıymetli değerli ustalarımın yorumunu bekliyorum.
PİRİNÇ ŞAKÜL----= Tarihi bir pirinç cekiç,
CAM ŞAKÜL------= Avize camı,
KURŞUN ŞAKÜL--= Balık oltası kurşunu
İpi pamuk yorgan dikilen çuval dikilen ipten,

Ekli dosyayı görüntüle 219467Ekli dosyayı görüntüle 219468Ekli dosyayı görüntüle 219469

Ekli dosyayı görüntüle 219470Ekli dosyayı görüntüle 219471

Son düzenleme:

akyol

Bilgili Üye
Eline sağlık dostum peki bunları denedinmi denediysen ne gibi sonuçlar aldın aldığın sonuçları iyi yada kötü yanılma payıyla birlikte açıklama imkanın olursa eminim daha çok yardımcı olaçaksın

Vatan

Bilgili Üye
Paylasim icin teşekkürler herkesin farkli calisma prensibleri mevcut ilginc bakmak lazim

GERMO

Engellendi
akyol ve Vatan ustalarım bende yeni başladım, ustalarımın çırağı olmak istiyorum, çok güzelde çalışıyor, sizde evde herhangi bir nesneye ip bağlayıp 30 cm den tutun, siz sorun o cevap versin, soruları ve yöntemleri inşallah sitede ve nette bir çok yerde bilgiler olmasına rağmen, kabakburgiba Mhmt82 ustalarım açıklar,

Mushap

Editör
Sakul hic kullanmadim ama calisacagina inaniyorum .benzer bir deneyim olarak tesbih ile kible yonu bulunabiliyor cok rahat

GERMO

Engellendi
Eline sağlık dostum peki bunları denedinmi denediysen ne gibi sonuçlar aldın aldığın sonuçları iyi yada kötü yanılma payıyla birlikte açıklama imkanın olursa eminim daha çok yardımcı olaçaksın
@akyol ve @Vatan @Mushap ustalarım, pirinç şakül veya tesbih tutuyorum, batıya bakıyorum diyorum burası doğumu, şakül veya tesbih sabit veya sola bir iki atıyor Hayır niyetine, fazla uzmemek icin doğuya dönüp burası doğumu diyorum keyifle başlıyor sağa dönmeye, şakül ve tesbihle testlerde sola dönüş Hayır, sağa dönüş evet, ortadan ileri geri bilmiyorum kararsizim anlamı veriyor, adımı başka isimle söylediğim de tık yok, gerçek ismimi söyleyince başlıyor evet diye dönmeye çünkü soruyorum seninle çalışırken evet hangi yöne kanitla, hayır hangi yöne kanitla, soracağım sorularima yaratanin hakkı için dogru cevap verecegine söz veriyor musun diye sorduğumda başladı sağa doğru dönmeye, veya elime alıyorum, hani bir dizide zaza dayı vardı, gelene gidene soruyordu, BENİ SEVİSİZ YOKSA SEVMİSİZ, bende bu sekilde soruyorum, ey güzellikler sahibi Rabbimin yarattığı güzellik, seni yaratandan dolayı seviyorum dedigimde, şakül veya tesbihte başlıyor sağa dönmeye, bende seni seviiiiiiiim diye, bizler Hamdolsun Müslümanız, onun için her işte besmele ile başlamalı, sonrada ayetelkürsiyi okurum, sol elimle tutup alnima dayarım 10 15 saniye yakın iletişim kurup enerji flörtu olur, bu işte uzman olan değerli kıymetli ustalarım @kabakburgiba @Ankebut ustalarımız dır, çubuk konusunda ise @BulursamKader25 @Aliömer @HİTİTLİ @Mal bulanındır @Yaralı Yüz @bozoklu ustalarımdir, Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp derler kardeşim, işte hani diyoruz ya beynimizin işte bilmem% 1 ini kullanıyoruz, işte bu çubuk ve şakülle o yuzdelik 2 ye çıkıyor bence, şakül ve cubuk çalışan vücutta ayrı bir özellik ve güzellik diyorum

Son düzenleme:

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
@GERMO Üstadım bu konu hakkında birkaç araştırma yazısı derlemiştim. İnşallah faydası olur. okumanızı tavsiye ederim linki aşağıdadır. Sarkaçta soru - cevap uyguyamalarında; geleceğe dair, abes sorular sormamaya dikkat edin. bu çok çok önemlidir.
Radyestezi Üzerine

GERMO

Engellendi
QUOTE=bozoklu;524806]@GERMO Üstadım bu konu hakkında birkaç araştırma yazısı derlemiştim. İnşallah faydası olur. okumanızı tavsiye ederim linki aşağıdadır. Sarkaçta soru - cevap uyguyamalarında; geleceğe dair, abes sorular sormamaya dikkat edin. bu çok çok önemlidir.
Radyestezi Üzerine[/QUOTE]
bozoklu ustam teşekkür ederim, elinize sağlık, ustam biz millet olarak çok gucluyuz, işte o gücü ortaya çıkaracak yöntemleri ogrenmemiz lazım, kim bilir belki de önümüzdeki savaşlar beyin güç savaslariyla yapilacagindan, Siyonist güçler bizim 3. Göz dediğimiz epifiz bezimizi körelten cips kola hamburger vb birçok gıdayı fast food diye nasilda afiyetle yediriyorlar biz kerizlere,

kabakburgiba

Operatör
dün akşam haber türk tv de izleyenleriniz oldumu bilmiyorum. fatih altaylının proğramı.izleme imkanı olan tekrar mutlaka izlesin.bizleri ne hale getirdiklerinı belgelerle açıklıyorlar.her türlü zararlı ürünler,klalar,deterjanlar,cipsler,hamburgerler,pizzalar,sigaralar,su larrrrrr.v.s.bunlar serbes.bi savaş uçağı,bi tank,v.s. olmazzzzzzzzzzz paranla dahi vermiyorlar.arkadaşlar ben bu yerli malı yazıyor ya şimdi,ben buna karşıyım.bunu protesto ediyorum.bence yapılan yanlış.toplum olarak bilgi yoksunuyuz.kitap okuyup araştırmıyoruz.ahmet kim,mehmet kim.biz sadece koca gün telefon elimizde o ne yapmış, bu neyapmış,kim nerde yemek yemiş.vaqtsap,catsap,tviter,eeee ondan sonra dünya birincisiyiz.nede dedikoduda olmaz işlerde. sigara içmede dünya 4 ncücüymüşük arkadaşlar.akçiğer kanserinde birinci,en ucuz sigara olan memleketlerin başındayız.en emar cihazı olan memleketlerin başındayız.en çok ilacı biz alıyormuşuk,daha neler neler.bi izleyinde ne olduğumuzu görelim.işimiz gerçekten çok zor. şu kolayı hala ,gazlı içecekleri hala içiyorsak,evimize alıp biz götürüyorsak,çoluk çocuğumuzu biz zehirliyorsak vay halimize.

kabakburgiba

Operatör
yerli üretim olabilir.türkiyede üretilebilir.aldığım ürünün kimin olduğunuda üretenin kim olduğunuda bilmek isterim.% 100 yerliden yanayım.türk alman ortaklığı ise mesela,bu iki ülkenin bayrağı olmalı.veya aydınlatıcı bilgi olmalı.pn de var patates türkiyeden,çalışan türkiyeden,herşey türkiyeden, eeeeeeee,isim kimin,para nereye gidiyor,memleketimiz yol geçen hanı.3 ncü gözün değil yakında tümünü kapatacaklar.yakın zamanda genç yaşta ölümler başlayacakmış bizim gibi memleketlerde,birtek canan karatay bağırıyor.ama duyan yok.cnn de var proğramı.milli eğitim bakanlığı yeni yeni kantinlerde önlemler almaya başlamış. uyanmışlar işi.arkadaşlar yurt dışından gelip memleketimizde tütün ektirdiler yıllarca,karadeniz bölgesinin en verimli topraklarında.şimdi kaçıp gittiler,millet kanserden kırılıyor.bu yabancı sigara şirketlerini hepimiz biliyoruz.bu şirketlerden sigara tütünü eken bölgeler hala varsa,sakın ekmesinler,şimdi para kazanıyor gibi görürler kendilerini.bu kazandıkları para 10 sene sonra sağlıklarını geri getirmeyecek,hepsi kanserden ölecekler.kullandıkları ilaçlar çok kötü.denetleyen yok,onlara herşey serbes. memleketimizde nedense kimsenin sesi çıkmıyor. vatandaş ölecekse ölsün.ama suudi gazeteci için yer yerinden oynuyor.aradaki fark bu işte.

GERMO

Engellendi
yerli üretim olabilir.türkiyede üretilebilir.aldığım ürünün kimin olduğunuda üretenin kim olduğunuda bilmek isterim.% 100 yerliden yanayım.türk alman ortaklığı ise mesela,bu iki ülkenin bayrağı olmalı.veya aydınlatıcı bilgi olmalı.pn de var patates türkiyeden,çalışan türkiyeden,herşey türkiyeden, eeeeeeee,isim kimin,para nereye gidiyor,memleketimiz yol geçen hanı.3 ncü gözün değil yakında tümünü kapatacaklar.yakın zamanda genç yaşta ölümler başlayacakmış bizim gibi memleketlerde,birtek canan karatay bağırıyor.ama duyan yok.cnn de var proğramı.milli eğitim bakanlığı yeni yeni kantinlerde önlemler almaya başlamış. uyanmışlar işi.arkadaşlar yurt dışından gelip memleketimizde tütün ektirdiler yıllarca,karadeniz bölgesinin en verimli topraklarında.şimdi kaçıp gittiler,millet kanserden kırılıyor.bu yabancı sigara şirketlerini hepimiz biliyoruz.bu şirketlerden sigara tütünü eken bölgeler hala varsa,sakın ekmesinler,şimdi para kazanıyor gibi görürler kendilerini.bu kazandıkları para 10 sene sonra sağlıklarını geri getirmeyecek,hepsi kanserden ölecekler.kullandıkları ilaçlar çok kötü.denetleyen yok,onlara herşey serbes. memleketimizde nedense kimsenin sesi çıkmıyor. vatandaş ölecekse ölsün.ama suudi gazeteci için yer yerinden oynuyor.aradaki fark bu işte.
@kabakburgiba ustam biz millileşme adı ile, bol bol hastane açmakla doktor avukat yetistirmekle övunuyoruz, dünyada en adil hak hukuk sahibi gecmisi yigitlerle kahramanlarla dolu bu guzelim müslüman ülke, İslamın son kalesi olarak, doktor hakim avukat yetiştirmek le ovunuyoruz, daha çok konuşulacak sorunlar var ustam, inşallah ümmet millet adına yarinlarimiz aydınlık olur inşallah inşallah,

Son düzenleme: