Dedektorburada Banner Mobile

şakül çeşitleribenden, yöntemleri ustalardan

Dedektorburada Banner Mobile

Mehmet_mehmet

Engellendi
harputlu GERMO ustadım mrb nasılsın.. Umarım istediğiniz olur.. Hatırlarsanız bu konularda ustadlarım herkes için uyarı yapmıştı..Bu tür define konuları haricindeki genel kültür konularını arada bir paylaşılabilir... Her insanın derece iradesi farklı bazen bazı insanlar..bende olabilirim, ufak bir şeyden çok etkileniriz buna vesile diyoruz ve bu vesileyle insanlar o tekniği uygulayarak veya yazıyı uygulayarak sorunlar yaşıyor..
Siz iyi niyetli hassas bir insan olduğunuz için size izah edeyim,
buna örnek geçen bir engellenmiş eski konu gördüm.. Konunun kısası şu, katil olabilirsin, "Allahın yarattığı canlıyı öldürmekle", sağına soluna sürmekte para bulabilirsin..yazmış..
Ustalarımı usta algı konusuyla konuya başlayan yeni acemi bir arkadaşımız olsa ve bu konuları uygulasa düşün sonuçlarını..
GERMO ustadım, gerçek din,gerçek insan vs gerçek olan biziz biz doğru olduğumuz sürece insanlar bizim yaptığımıza bakar yani inancımıza bakar ve oda inanır, umarım anlatmak istediğimi anlamışsın..
Bizim için doğru olan bizden öncekiler bunu yapmadı biz vazifemizi yapalım.. Maddi manevi bilgi olarak güçlenelim kendimize insanlara yardımcı olalım.. Allaha daha iyi yaklaşalım.. Umarım ustadlarım size özelden ulaşmış veya ulaşmak istemiştir.. Senin bu sitede varlığın yeter isim önemli değil

Son düzenleme:

harputlu

Engellendi
@harputlu GERMO ustadım mrb nasılsın.. Umarım istediğiniz olur.. Hatırlarsanız bu konularda ustadlarım herkes için uyarı yapmıştı..Bu tür define konuları haricindeki genel kültür konularını arada bir paylaşılabilir... Her insanın derece iradesi farklı bazen bazı insanlar..bende olabilirim, ufak bir şeyden çok etkileniriz buna vesile diyoruz ve bu vesileyle insanlar o tekniği uygulayarak veya yazıyı uygulayarak sorunlar yaşıyor..
Siz iyi niyetli hassas bir insan olduğunuz için size izah edeyim,
buna örnek geçen bir engellenmiş eski konu gördüm.. Konunun kısası şu, katil olabilirsin, "Allahın yarattığı canlıyı öldürmekle", sağına soluna sürmekte para bulabilirsin..yazmış..
Ustalarımı usta algı konusuyla konuya başlayan yeni acemi bir arkadaşımız olsa ve bu konuları uygulasa düşün sonuçlarını..
GERMO ustadım, gerçek din,gerçek insan vs gerçek olan biziz biz doğru olduğumuz sürece insanlar bizim yaptığımıza bakar yani inancımıza bakar ve oda inanır, umarım anlatmak istediğimi anlamışsın..
Bizim için doğru olan bizden öncekiler bunu yapmadı biz vazifemizi yapalım.. Maddi manevi bilgi olarak güçlenelim kendimize insanlara yardımcı olalım.. Allaha daha iyi yaklaşalım.. Umarım ustadlarım size özelden ulaşmış veya ulaşmak istemiştir.. Senin bu sitede varlığın yeter isim önemli değil
@Mehmet_mehmet ustam Sağol kardeşim benim varolasın, kardeşim paylaşımlarda din ile cinler ile metafizik ile çeşitli okuyarak faydalı gördüğüm dini ve bilimi harmanlayarak oluşmuş bilgiler, doğrudur ustalarım bazen yazılarda görüş yazdılar, bu duruma geleceğini uyararak belirtebilirlerdi, ne kişisel ne şahsi görüşüm veya amacım var, sadece ümmet için bu güzel vatanımız milletimiz için bu sitedeki güzel kardeşlerim için faydalı olur okuyan olur diye paylaşım yaptım, yoksa şana şöhrete makam mevkiye ihtiyacım yok, fazlası ile var zaten, ben bir yanlış anlaşılma olarak görüyorum, ustam benim paylaşımlarımda kötülüğe yanlışa sevkedecek durum yok, isteyen okur bilgi edinir, veya okumaz ilgilenmez, fazla uzatmak istemiyorum, inşallah bu gazi nin kalp kırgınlığı giderilir diye düşünüyorum, her zaman ki gibi sevgi ve saygılarımı sunuyorum hepinize.

Son düzenleme:

odin

Editör
yerli üretim olabilir.türkiyede üretilebilir.......
sevgili ustam yerli diyorsunda yerli olan bir seyimiz kalmadi cok sukur. En basiti bakkaldan, firindan aldiginiz ekmek varya hah o bile yurtdisindan geliyor ithal yani. yok yav sen ne diyorsun diyenler için ufak bilgiler paylasayimda ekmek diye aldiginizin ne oldugunu bilin.....

odin

Editör
2006da tohumla ilgili bir yasa cikti.

T.C. Resmî Gazete

Burada yerli tohuma bir darbe vurdular ve 2018de yine baska bir yasa ile tohumda sertifika mecburiyeti geldi.

Atadan gordugumuz neydi? Tarlamiza ekerdik bugdayi, zamani gelir biçerdik, bir kismini gelecek sene icin ayirir kalani ihtiyaca gore degerlendirir, bulgur yapar, un yapar fazlasini satardik. Yukaridaki 2006da cikan 5553 sayili yasa ne diyor? Sen yerli tohumu kullanabilirsin ekip biçebilirsin ama bunu ticarete dökemezsin. Kardesim ciftci urettigini satamazsa nasil gecinecek?

odin

Editör
Koyde yasayan bir tanidigimin bana anlattigini oldugu gibi aktarayim; Muhabbet acildi tarladan bugdaydan, dediki gittik bugday satin aldik ekip biçmeye. Ektik çokta guzel urun aldik bende seneye ayni bugdayi geri ekeyim diye ayirdim bir kismini. Ertesi sene oldu neredeyse tarla bom bostu diye aktardi. Satilan GDO lu bugdaymis anlayacaginiz yani genetigi ile oynanmis tek mahsulluk. Bu forumda çok çiftçilik yapan var yanlisim varsa duzeltsin bu konuda. Kisacasi her sene gidip bugday satin almak zorundasin.

Peki bu GDO lu bugdaylar nereden geliyor orasinida siz bulun.

Bu konu bu kadar kisa degil arti ithal edilen bugdaylara deginmedim. Ama yediginiz ekmegin yerli olmadigi %100 garanti.

iyi forumlar.

GERMO

Engellendi
@kabakburgiba @Mhmt82 ustalarım, neden şakül dememin nedeni, çubuk uzun bir eğitim ister, oynaktir Şakraktir, şakül ise daha bir olguncadir hareketleri, geçen yazmıştım, mineral çıkan yerde soru sordum yarı şaka yarı ciddi, esirgeyen ve koruyan rabbimin adiyla soracağım sorularima doğru cevap verecekmisin, sağa evet, burda bulunan helal olan rizktanmi sağa evet, kaç kilo 1 ile 5 kg mı çıt yok, 5 ile 10 kg mı diye, 10 dediğimde hafif bir sallandı, ha anladim bu civarda, 11 mi baktım hafif bir kafa attı sağa, demekki 11 den yüksek, 12 mi deyince başladı dönmeye, şakül daha bir canayakin bence daha bir içten. egitimim bundan böyle şakülle yola devam,
O mineralli taş, 22 tur ile 93-56 gibi bir değer verdi, ustalar taşın boyu 40 boy, 20 en, derinlik boyuda 20 cm civarı, yyaklaşık 13 kilo civarı çıktı, burdaki minerali farkedemememin yani hatam nerde ustalarım.

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
Kardeşlerim kabakburgiba Mhmt82 ustalarım ve birçok ustamın şakül hakkındaki bilgi ve tecrübelerini, sitemizde veya başka yerlerden alıntı Yaparak meraklı olanlara sunmak istedim.
Arkadaşlar şakülde herkesin kendine özgü metal seçimi olabilir, birçok ustamın tavsiyesi, pirinç bakır veya kristal, kuvars türü kayactanda olabiir ama önemli olan cıncık boncuk olması değil uygun bir masrafla fazla zorlanmadan yapılmasıdır, eski terazi gramlari pirinç tir, veya hemen hemen her ilde ilçede bir tornaci bulunur alın eski bir pirinç bakır parçayı, ustam bunu bana şu şekilde yap diye tarif edin, maddi gücü ya 10 ya 20 tl, yine Elektrikçiden ustam bana 3 çeşit boyda avize camı lazım desen inanın birçoğu para bile almaz, dediğim gibi kimi ustanın tavsiyesi pirinç, kimi farklı bir yapısı olduğu için bakır, kimi cam,

GERMO

Engellendi
Boşluk tesbit ettiginizde etki alanı dışına çıkın ip boyunu 83 cm de tutun. atım yapmaya başlar.şakülünüzü 3 defa ucunu toprağa vurun.daha sonra tekrar tutun.atım tekrar başlar,eline boş pinpon topunu veya şu mis kokusu koyulan tüpler var içi boş olacak alın eğer bu boşluk gerçek boşluksa atım durur.bu seferde elinize bidolu çakmak alın.orda gaz varsa atım duracaktır. üzerine de gitseniz dönme yapmayacaktır.içerdeki gazı tesbit etmez isek başımıza ne geleceğni artık hepimiz biliyoruz.çünkü sonu 1 saniyede koklasak,ya sakat kalmak,yada ölüm.hiç şakası yok arkadaşlar.basındandevamlı ölüm haberleri duyuyoruz.en büyük tehlike GAZ dır.daha sonra TUZAK gelir.parası olan için korunma yöntemleri vardır tabiki nikustam yanılmıyorsam bu konuda birkaç bilgi vermişti..
gecen gün cocuklar avokado almışlardı, baktım içindeki çekirdeği cevizden biraz daha büyük, ip bağladım, bir kaç denemeden sonra onuda arindirip programlayip cantaya attım,

GERMO

Engellendi
kabakburgiba ustamın alıntı notu,diğer bir konumuzda,şakülde gaz tesbiti.işte bu definecinin can damarıdır.bakın bu bilgiyi hiç bir yerde ne okudunuz,ne gördünüz, nede duydunuz.ben hayli iddalıyım bu konuda.işte hodri meydan.en kral makinelerede meydan okuyabilirsiniz şakülcü kardeşlerim.kendinizi arge konusunda geliştirin,hep iddialı olun,hırslı olun,kendinizden emin olun.bilgi herşeyin üstündedir.bilginiz ne kadar değerli ise kendinize okadar güvenirsiniz.Eğer insanlara faydası olacağına inanıyorsanız bu bilgiyide paylaşmaktan korkmayın.paylaşımcı olun. tabikii DÜRÜST olun.

GERMO

Engellendi
gaz da ip boyu ölçüsünü veriyorum. ip boyu 83. tür.not ediniz. heee daha ömnceki konularımızı bi hatırlayalım bakalım. b ilgi tazeleyelim. iyi olur değil mi. ip boyu 83 te daha önce ne vardı? boşluk değil mi. yaaaaa şimdi ikisi çakıştı değilmi. ne yapacaz,b oşluk mu ? gaz mı.? Çünkü ikisininde ip boyu boşluğunda gazında 83 .etki alanın dışında şakülümüzü ip boyu 83 te tuttuk.şakül önce gaza atım yapar.atım yönünde ilerledik.üzerine geldik şimdi tur sayısına bakalım.tur dönme 56 olacak arkadaşlar. 56 değilde tur 42 ol.bu nedir demeyeceğiz. ip boyu ikisininde aynı çünkü. 42 boşluktur.

Bosluk tespitinde her metalde genelde 83 cm dir
Sadece cam veya kristal şakülde boşluk 12 cm dır

GERMO

Engellendi
şimdi gelelim yeni bilgilerimize.bana bu konuları öğrenmemde yardımlarını esirgemeyen @Ankebut ustama tekrar teşekkür ederim. mezar tesbitini daha önce yapmıştık.şimdide mezarda ki kemikleri nasıl tesbit ederiz bu konuyu inceleyelim. önce ip boyunu ayarlıyalım. ip boyu 79 cm olacak. dönme sayısıda 24 olacak.bunu not edniiz.bunun teyidininasıl yapalım. mezardan uzaklaşın şakülünzüip boyu 79 dan tutun. atım devam ederken olduğunuz yerden elinize eski bi kemik parçası alın. 2 saniye sonra atım duracaktır.duruyorsa burdakemik olduğunu onaylarız. bi şakülcünün yanınd a demekki her numuneden bir parça olcak.

Alıntılar kabakburgiba ustamindir

GERMO

Engellendi
sol elimiz boş.altın ayarında ip boyunu tuttuk.uzaktan tutacaz.şakül atım yapmaya başlar.atım yönüne gittik.tam üzerine gelinceDÖNME YAPAR.altın dönme sayısı kaçtı.kullanıcı kardeşim yaz istersen. 22 tur. eğer üzerine gelince 22 yi geçerse anlayın ki burda mineralli taş var.yani kas yapan taştan. 2 nci bi şıkkı ise.daha önceden numune olarak sakladığımız bu altın mineralli taştan varsa. uzaktan şakül atım yapmaya başladı.olduğumuz yerden hiç ayrılmadan,bu taşı sol elimize alırsak atım az sonra durur.üzerine gitsek dahi dönme yapmaz. işte hemen daha işin başında uzaktan burda alınan çekimin mineral olduğunu anlarız. yaaaa bak hiç kas yapmaya görek yok.kafa yormaya strese girmeye gerek yok.ne kadar basit değilmi. 3. bi şık daha var oda bende kalsın şimdilik.
@kabakburgiba ustam inşallah o 3.şıkkı ve diğer püf noktaları paylaşır ilerleriz şakülde, bilgiyi vermesede elimiz mahkum boynumuz kıldan ince ustalara, bilgili her insana.

Son düzenleme: