ZİKRULLAH bu cevabini yeni gordum kacirmisim, arayacam dedin aramadın:S:, sorun yok kardeş sen soyle ben ordayım sana guveniyorum , ama ricam biraz daha tedbirli ol lutfenNeden abi haftalar dır 100 lerce soru sordun cevap verdim sabırla hiç sorgulamadım seni ?
hele dur ustam şu işler bi rayına otursun,sen şenliği o zaman gör. ben kaleden bağırınca@zikrullah ustam aşağıdan duyar sesimi.@zikrullah ustam bodrum da bi çayını içmek isterim.milasta bi güneş enerjisi işimiz var,bide restoran işi var,arkadaş şu an orda ilgileniyor. yakında bende gidecem.yaza hazırlık.inşallah yetişir.o zaman ben seni ağırlarım.
@ZİKRULLAH ustam @kabakburgiba ustam sadece sizi davet etti, @sef_er ustam gidelimmi bizde.
@ZİKRULLAH bu cevabini yeni gordum kacirmisim, arayacam dedin aramadın:S:, sorun yok kardeş sen soyle ben ordayım sana guveniyorum , ama ricam biraz daha tedbirli ol lutfen
kabakburgiba ustam o kadar sesim gür diyorsun abooooooooov, hade bakalım Rabbim hayrlar ve güzellik kolaylık nasip eylesin.hele dur ustam şu işler bi rayına otursun,sen şenliği o zaman gör. ben kaleden bağırınca@zikrullah ustam aşağıdan duyar sesimi.