Dedektorburada Banner Mobile

şakül çeşitleribenden, yöntemleri ustalardan

Dedektorburada Banner Mobile

GERMO

Engellendi
@sef_er ustam, cevremde her gorusten insan var, iyi kotu demeyelim, yanlis dogru insan diyelim, Amelimizi bilen rabbimdir, geçen yıl bir abim var uzaktan akrabam, ateist veya devrimci ayağına gidiyor, telefonla aradı namaz kiliyordum, sonra ben aradim, kardeş nasılsın dedi, dedim hamdolsun, Özür dilerim abim namaz kılıyordum, başka ne iş yapıyorsun dedi, dedim abim biliyorsun bol bol tövbe Estağfurullah ediyorum, dedi yanlış yapıyorsun, niye dedim, madem ibadet ediyorsan niye tövbe ediyorsun, hani biliyorum seni tertemizsin ama anlamıyorum dedi, dedim abi, kul olmak bir mesele bu zamanda, kul olmak kul kalmak için günahı sevabı bilmek lazım, günahlar ise kullugun en ahmak en enayi hali, işte bu kul olmanın bu ahmakligin enayiligin romantik halide işte hergün RABBELALEMİN in huzurunda utanarak umut ederek yaratana yakarmaktir bu tövbe, başedemedi eyvallah deyip kapatti, ustam yanlış hata günah kul olmanın bir yoludur, işte en önemlisi, o romantizm dediğimiz boynu bükük halde, tövbenin tadını almakta kullugun en imanlı hâlidir.

@GERMO ustam bu is boş degil bir Hüyük hizmet varda @ZİKRULLAH kardeşimiz dillendirilmiyor, ben millete hizmet ve bir zikir meclidi icin mekan-zikir hane gibi yapma niyetim var nasip Allah'tan, hizmet vede cok hizmet icin dua ediyorum, hamdik biraz pistik elhamdülillah, arsba-kadin-kumar-hava cıva degil inşaallah

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
GERMO bu sene hanimin tarafindan cok sevdigim bir yigenimiz gen delikanlı vefat etti, cok uzulduk suphesiz, ama baba yikildi, eski tufeklerden, kabul edemedi, inançta yok, birseyde diyemiyon, anlatamiyorum; kardeşim inançlı olmak gibisi varmi, bizde ölmek yok, ahirette bu dünyanın devamı, ahirettede beraberiz, inançlı olmak gibisi varmı, Allah affetsin

sef_er

Operatör
Gönül_Eri [QUOT]Antalyada sofi hayrettin var Allah dostu keşif ehli tanıyanınız varmı antalyalılar[/QUOTE] bilmiyorum herkes kendi cemaatini bilir hocam, ben menzilcileri az tanirim

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Gönül_Eri [QUOT]Antalyada sofi hayrettin var Allah dostu keşif ehli tanıyanınız varmı antalyalılar
bilmiyorum herkes kendi cemaatini bilir hocam, ben menzilcileri az tanirim[/QUOTE]

Anladım ustam. Bende menzile bağlı değilim. Lakin çok kıymeti kardeşlerimiz abilerimiz var ordan. İsmailağadan kadirilerden rufailerden :) Hepsini seviyoz Allah için. Antalya diyince hatırıma geldi bi an

sef_er

Operatör
GERMO nerdesin soyle güzel bir dörtlük varmi kardesim

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH su tilsim, o kadar gurultuye nasil cikartirlar, dronu nasil dusururler, devam etsen insana zarar verirlermiydi, nasil cozdun yani kisa bilgi verirmisin birinimi goturdun

Son düzenleme:

ZİKRULLAH

Engellendi
ZİKRULLAH su tilsim, o kadar gurultuye nasil cikartirlar, dronu nasil dusururler, devam etsen insana zarar verirlermiydi, nasil cozdun yani kisa bilgi verirmisin birinimi goturdun
Orada kan tılsımı yapıldığını tespit ettim.Havas ilmi öğrendim zamanında define tılsımlarında kullanmak için.Tılsımı çözdüm çözümü ilim ister herkese öğretmezler zordur.Çok detayı var iyi derece arapça bilmek gerekir.Hoca falan götürmem işlem yapılacak yere çok dayak yiyen hoca gördüm yerden yere vurdular

GERMO

Engellendi
sef_er ustam güzel kardeşim
Kula yakışan sabır dır, sonrası mevla-i kerim,
Selamet yoludur, aydınlık nuru Kuran-ı Kerim,
Başladığın her işte, hayr dır Rahmani Rahîm,
Seferim Zikrullahım mehmetim Alim gönülErim,
Ümmettir Muhammed’i, kimi can kimi kardeşim.

@GERMO nerdesin soyle güzel bir dörtlük varmi kardesim

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH arkadas sen kimsin yav, deha misin, cinmisin, delimusin, herseyi nasil cozuyon yav, senin kalabalik bur ekibinmi var, her sefer birkacini seciyon, sonra ne yapiyon yatla gezip, ucaklami turluyon, insan düşününce salaklasiyor guzel kardesim

ZİKRULLAH

Engellendi
Allah istemedikçe bu tarz tılsımı yerlerde sana zarar veremezler halka-i terbiye işlemi uygularsın çemberden içeri giremezler Sabah ezanına kadar korunursun.Ayatel kürsi okursun bir yandan.Sana zarar veremezler ama malı da vermezler.Bunun için nadir kişinin bildiği tertipler vardır onlar uygulanır dev bir savaş çıkar Allah nasip etmiş ise alırsın malı.Gayri müslimler bu topraklara büyük gömüler gömer iken korumak için tılsım yaptılar orada da kazıda inşaada çalışan Müslümanları kurban ederek kan tılsımları yaptılar.İşleme başlarsın toprak seni çekmeye başlar veya büyük canavar lar topraktan çıkar tedbir alman lazım sonra tefekkür Allahın izni ile Hallolur

sef_er

Operatör
GERMO be mubarek harcaniyon oralarda ha masallahin var, bu nasıl dörtlük, hayir kalip mi bu, şapkadanmi cikartiyon

ZİKRULLAH

Engellendi
GERMO usta sef_er ustaya iletirmisin hersey de detay istiyor anlatıyorum daha sonra burası herkesin kullandığı bir forum herseyi söyleme diyor kafam karıştı nasıl davransam