GERMO
Engellendi
@sef_er ustam, cevremde her gorusten insan var, iyi kotu demeyelim, yanlis dogru insan diyelim, Amelimizi bilen rabbimdir, geçen yıl bir abim var uzaktan akrabam, ateist veya devrimci ayağına gidiyor, telefonla aradı namaz kiliyordum, sonra ben aradim, kardeş nasılsın dedi, dedim hamdolsun, Özür dilerim abim namaz kılıyordum, başka ne iş yapıyorsun dedi, dedim abim biliyorsun bol bol tövbe Estağfurullah ediyorum, dedi yanlış yapıyorsun, niye dedim, madem ibadet ediyorsan niye tövbe ediyorsun, hani biliyorum seni tertemizsin ama anlamıyorum dedi, dedim abi, kul olmak bir mesele bu zamanda, kul olmak kul kalmak için günahı sevabı bilmek lazım, günahlar ise kullugun en ahmak en enayi hali, işte bu kul olmanın bu ahmakligin enayiligin romantik halide işte hergün RABBELALEMİN in huzurunda utanarak umut ederek yaratana yakarmaktir bu tövbe, başedemedi eyvallah deyip kapatti, ustam yanlış hata günah kul olmanın bir yoludur, işte en önemlisi, o romantizm dediğimiz boynu bükük halde, tövbenin tadını almakta kullugun en imanlı hâlidir.
@GERMO ustam bu is boş degil bir Hüyük hizmet varda @ZİKRULLAH kardeşimiz dillendirilmiyor, ben millete hizmet ve bir zikir meclidi icin mekan-zikir hane gibi yapma niyetim var nasip Allah'tan, hizmet vede cok hizmet icin dua ediyorum, hamdik biraz pistik elhamdülillah, arsba-kadin-kumar-hava cıva degil inşaallah
Son düzenleme: