Dedektorburada Banner Mobile

şakül çeşitleribenden, yöntemleri ustalardan

Dedektorburada Banner Mobile

ZİKRULLAH

Engellendi
insanlar defimeciyim demeye korkar hale geldi sarı kız uğruna bilinçsizce yapılıyor bilinçlenmek lazım.Okul mu açsam

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH ben sana okul acacam, kendin hazinesin, senden cok kardeşimizin istifade etmesi lazim, az öz ama genisleyen ulke capinda, samimi ve ihlas ile inşaallah

kabakburgiba

Operatör
Orası en basit....insanların kendinden geçtiği Türizim tam göbeği şah damarı.. 10 senedir alkol yok bir şey yok... Deli gibi güzel bayanlar benim peşimde herşeye rağmen.. Şükür. Namazlarımı vaktinde kılar kimse hakkında art niyet düşünmem..kıldığım namazlardan temizliğimden dolayı hedef tahtası haline geldim işsiz kaldım açıkta kaldım,Ailem çevrem herkes kısa zamanda para sahibi olamadığım için küçük düşürdüler selam vermediler vs. Vs.. Pes etmedim şükür türizim içerisinde.. Şuan türizimdeki alkol işi değil.. allah c.c dualarımı kabul etti.. şimdilik tam işim olmasada işim olacak işte çalışıyorum ihtiyaçtan
herkezi yoluna bırak kardeşim giden gitsin.mahşer günü kim se kimseyi tanımayacak,herkez kendi yaptıkları ile baş başa kalacak.sen küçük düşmedin yüceldin.hepsi bu dünyalık.Rabbim kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın.kimse aç kalmaz korkma,şu yazdıkların ile gönlümde taht kurdun,yolun açık olsun kardeşim.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
insanlar defimeciyim demeye korkar hale geldi sarı kız uğruna bilinçsizce yapılıyor bilinçlenmek lazım.Okul mu açsam
Sayın ustam Allahın izni ile sözleştik o halde. Gaz maskem malesef yok ustam. Bu arada selamun aleyküm Hayırlı günler cümleten

sef_er

Operatör
@sef_er ustam güzel kardeşim
Kula yakışan sabır dır, sonrası mevla-i kerim,
Selamet yoludur, aydınlık nuru Kuran-ı Kerim,
Başladığın her işte, hayr dır Rahmani Rahîm,
Seferim Zikrullahım mehmetim Alim gönülErim,
Ümmettir Muhammed’i, kimi can kimi kardeşim.
GERMO dökturmussun masallah, demekki gonlun cosunca uyku tutmuyor seni

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH kuru gul ağaci, dalgami gectin, mecazmiydi, hayır yarın çiçekcileri ve odunculari gezecem, hayir yani kardesim baska birsey diyor ama ne diye cok düşündüm de bulamadim bendeki saflık mi bilemedim

ZİKRULLAH

Engellendi
ZİKRULLAH kuru gul ağaci, dalgami gectin, mecazmiydi, hayır yarın çiçekcileri ve odunculari gezecem, hayir yani kardesim baska birsey diyor ama ne diye cok düşündüm de bulamadim bendeki saflık mi bilemedim
Ben buldum gerek kalmadı şifai-asa yapacağım sana Allahın izni ile.

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH valla kardeşim hic bilmedigim bir seyi soyledin, guzel niyetin icin tsk ederim, şifai-asa nedir ustam, internette bilgi yok, bir tahmin edeyim, hz Suleymanin asasina benzer, veya koruyucu guc

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH bu ilimde iyisin, nasil ulastin, birinimi buldun dami ogrendin veya eski bir kataptan gibimi