herkezi yoluna bırak kardeşim giden gitsin.mahşer günü kim se kimseyi tanımayacak,herkez kendi yaptıkları ile baş başa kalacak.sen küçük düşmedin yüceldin.hepsi bu dünyalık.Rabbim kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın.kimse aç kalmaz korkma,şu yazdıkların ile gönlümde taht kurdun,yolun açık olsun kardeşim.Orası en basit....insanların kendinden geçtiği Türizim tam göbeği şah damarı.. 10 senedir alkol yok bir şey yok... Deli gibi güzel bayanlar benim peşimde herşeye rağmen.. Şükür. Namazlarımı vaktinde kılar kimse hakkında art niyet düşünmem..kıldığım namazlardan temizliğimden dolayı hedef tahtası haline geldim işsiz kaldım açıkta kaldım,Ailem çevrem herkes kısa zamanda para sahibi olamadığım için küçük düşürdüler selam vermediler vs. Vs.. Pes etmedim şükür türizim içerisinde.. Şuan türizimdeki alkol işi değil.. allah c.c dualarımı kabul etti.. şimdilik tam işim olmasada işim olacak işte çalışıyorum ihtiyaçtan
Sayın ustam Allahın izni ile sözleştik o halde. Gaz maskem malesef yok ustam. Bu arada selamun aleyküm Hayırlı günler cümleteninsanlar defimeciyim demeye korkar hale geldi sarı kız uğruna bilinçsizce yapılıyor bilinçlenmek lazım.Okul mu açsam
GERMO dökturmussun masallah, demekki gonlun cosunca uyku tutmuyor seni@sef_er ustam güzel kardeşim
Kula yakışan sabır dır, sonrası mevla-i kerim,
Selamet yoludur, aydınlık nuru Kuran-ı Kerim,
Başladığın her işte, hayr dır Rahmani Rahîm,
Seferim Zikrullahım mehmetim Alim gönülErim,
Ümmettir Muhammed’i, kimi can kimi kardeşim.
Aleyküm selam tamamdır hallederimSayın ustam Allahın izni ile sözleştik o halde. Gaz maskem malesef yok ustam. Bu arada selamun aleyküm Hayırlı günler cümleten
Ben buldum gerek kalmadı şifai-asa yapacağım sana Allahın izni ile.ZİKRULLAH kuru gul ağaci, dalgami gectin, mecazmiydi, hayır yarın çiçekcileri ve odunculari gezecem, hayir yani kardesim baska birsey diyor ama ne diye cok düşündüm de bulamadim bendeki saflık mi bilemedim