şakülle bakılan yer

Apollon01

Moderatör
Moderatör
burda çubuk ustası lazım

ustam, güzel bir yer ama her taraf ev burda 1 kazma kürek vuramazsın, ben olsam çizdiğim yerlere yoğunlaşırdım

sandalci14

Operatör
ustalar otaş benimde dikkatimi çekti daga evvel ejderhaya benziyormuş arkasunı kırmışlar baş kısmı kalmış.

kabakburgiba

Operatör
slm.

dere yatağının etrafını araştırmalısın.yerleşim yerine çok yakın. 2 derenin birleşim yerini bulmalısın.tahrip olunan işaret fazla gibi.

kabakburgiba

Operatör
Şakülle tespitin ne oldu burada, boşluk değerli vs.[/QUOTE sandalci14 ustam.affına sığınarak tesla ustama bi soru sormak istiyorum.bilgilerimize şimdi yeni birşeyler ilave edelim.tesla ustam harita üzerinden bakım yöntemini bizlere sade bir şekilde anlatabilirmi acaba.önce yüzeysel olarak bi anlatırsa daha sonra sorularım gelecek.not :(bilgilerini paylaşmak zorunda olmadığınıda hatırlatırım.)

sandalci14

Operatör
Ustalarim o tas 1-2-3-4- nolu resimlerin alt tarafinda.dedigim gibi gecekondular var calisma zor ancak bilgi babinda guzzel kesif yeri.ankarali arkadaslar varsa uygun bi zaman birlikte gidip kesif yapabiliriz.arazi cok dik.

Definecim06

Yeni Üye
Usta Anakralyım nickten anlamışsındır bi kaç ay önce olsa güzel bir çay demlerdik artık malesef Ankara defteri kapanmıştır ?

Bağlumda çok iyi bi usta var çubukçu yönlendirme yapabilirim ulaşırsam

sandalci14

Operatör
bağlumdaysa orayı bilir gezmiştir araştırmıştır.genelde gecekondu olan yerlerdende tanıdıkları oluyor onların onlardan biriyle diyaloğa geçip gezebiliriz yinede.brinokta var çubukla bakılması gereken bu resimdeki ( en başta 1. no.) sarı yuvarlağın içine bakmışmıdır istersen ona atın bu resmimleri burayla ilgili çok resim vardı üzerinde yazı olan kayalar vardı lapton çökünce hep silindi daha sonra kaayı bulamadım birine benzettim üzeri yosun bağlamış.

Definecim06

Yeni Üye
Ustam genelde o kaçak dövüşür böyle açık yerlerde gezeceğini sanmam ama ulaşırsam dediğim gibi yönlendiririm saygılar..

Teslaburda

Member
sandalcı 14 genelde haritaya bakarken elime bir sey almadan harita üzerinde gezdirerek yerleri tespit ediyorum fakat kendi earttan bölgeyi yaklastırp döndürdüm için bununla beraber mevcut yerin daha eski fotograflarına dönüp aynı yerde aynı etkiyi gösteriyor mu ona tespit ediyorum aynı etkiyi almadıgım yerleri eliyerek size sunuyorum saygılar

sandalci14

Operatör
Kardesim emegine saglik.bu sakul iside cubuk isi gibi ayri bir bilim.bir zaman kirikkale koprukoy de selcukludan kalma koprunun yamacindaki kayaliklarda kapak gibi bi goruntu vardi.facde bitane sitede eskiden sakul ustasi vardi insanlar uygun oldugu zaman "resim atin yerlerinizi inceleyelim" dediginde onlarca yuzlerce resim atan olur oda cevaplamaya calisirdi.ozellikle calisma alanlarini atin derdi atanlara "orda bisey yok yada degerli enerjisi alindi,mineral var bosa ugrasma gibi telkinler verirdi.bu koprokoydeki kayalikta bisey yok dedi ancak barajin suyunun icinde degerli enerjisi var dedi.tabi derin oldugundan bakilmasi zor.sualti dedektoru daliis takimi vs lazim.yani sakul iside cubuk ve surfer gibi ustalik ve arastirip test edilmesi gereken iyi bisey.