Tamam Ustam.Helal olsun ustam ne demek forumdan ayrılma güzel bilgiler var benim konuları da oku.Boşluk çubuk konusunda.Birde kan dökülerek tılsımlanmış yerde ki parayi dine uygun dahi bozup alsan o para Hayır etmez kanlı paradir.Bilgin olsun
Yok kardasim nerden cikti ceza?Sevgili BulursamKader25 Ustam.
Ben Ceza mı aldım?
Yüce Yaradan sizden razı olsun Sevgili BulursamKader25 ustammYok kardasim nerden cikti ceza?
Ceza alsaniz siteye giremezsiniz.
3 ncu konu silindi diyorsaniz,
Yazilanlari duzelteyim dedim,
Baktim duzeltmek saatler surecek.
Bu nedenle konunu sildim.
Yalniz icinde size faydali olacak bilgileri kopyalar size gonderirim insallah.
kardesim senlik bir mevzu yok. fikir catismasi seviyesizce bir tartismaya donustu o kadar. zaten sorun ve tartisma kapandi. her iki taraf acisindanda sonlandi.
Ustam benim söylediğim hadis buhari hadistir.Muhyiddin İbnü'l Arabinin orjinal kitabında da geçer gözünü seveyim.Azrad kurbanım peygamber Efendimiz hakkı biliPte susan dilsiz şeytandir buyuruyor sözü sağlam bir kaynağa dayanmamaktadır bunu hatırlatırım
ama bu hadisin aslı
Peygamber "zulme susanın dilsiz şeytan olduğunu, onun da zulme iştirak edip ortak olduğunu" söylemiştir.
)))))))))))))Kardaslarim,
Hala uzatiyorsunuz.
Sizi de kendimi de suresiz banlayacagim simdi.
Bu azap bitmeyecek mi mubarekler.
Size cevap yazmaktan konulara bakamiyorum.
Y A Z M A Y İ N İ Z. L U T F E N...
Eyvallah ustam...kardesim senlik bir mevzu yok. fikir catismasi seviyesizce bir tartismaya donustu o kadar. zaten sorun ve tartisma kapandi. her iki taraf acisindanda sonlandi.