Menderes hocam merhabalarevet gerçek şelale, çağlayan, çavlan, gülleyik bunlar değişir seninki dediğin gibi şelale, burada kaç tane kazan var, yada kaç tane şelale var ?
Yukarısında 2 tane daha var 100 metre arayla ama o ikisi şelale değil onlarida atayım buraya?evet gerçek şelale, çağlayan, çavlan, gülleyik bunlar değişir seninki dediğin gibi şelale, burada kaç tane kazan var, yada kaç tane şelale var ?
evet gerçek şelale, çağlayan, çavlan, gülleyik bunlar değişir seninki dediğin gibi şelale, burada kaç tane kazan var, yada kaç tane şelale var ?
Usta bu ortada olan.
usta bu ordada olan .
evet gerçek şelale, çağlayan, çavlan, gülleyik bunlar değişir seninki dediğin gibi şelale, burada kaç tane kazan var, yada kaç tane şelale var ?
Buda en yukarda olan daha önce gruba atmıştim bunun la ordadakinin arasında bir tasta çok.küçuk 5 ,6 tane oyma var.
Usta umarim guzel.bir sunum yapmışım gerisi sizde...evet gerçek şelale, çağlayan, çavlan, gülleyik bunlar değişir seninki dediğin gibi şelale, burada kaç tane kazan var, yada kaç tane şelale var ?
Şu su çok fazla mumkun değil...Menderes hocam merhabalar
Seni burda görmek çok güzel
Benimde böyle bir şelalem vardı yardımcı olmuştunuz
Ama parasının alındığını araştırmalar sonunda gördük,resimlerinide sitede paylaştım.
İnşallah buradaki yer sahibi arkadaş muaffak olur
Benim tavsiyem,şelalenin suyunu yukarıdan kesip başka bir yöne yönlendirebiliyorsan öyle araştırma yap.
Kolay gelsin.
usta iyi geziyorsun maşallah, kış gelmedi mi daha sizin oralara
Ustam geçenlerde senin adına bir konu açılmıştı.Herkes seni merak ediyordu nerelerde diye.İyi ki geldinevet gerçek şelale, çağlayan, çavlan, gülleyik bunlar değişir seninki dediğin gibi şelale, burada kaç tane kazan var, yada kaç tane şelale var ?