handsome05
Yeni Üye
merhaba arkadaşlar bilgisi olan varmı
Bence bir kaç resim daha eklemelisiniz,kayanın kendiside şüpheli gibi, balık dediğiniz kayada göze benzer bir oyma var onuda resimlemelisiniz bana göre bu tür şekilli ve endamlı kayalar kasa bakımından bana hep cazip gelmiştir onun için ilk aklıma gelen bir kasanın gitmiş ihtimalidir, fakat başka anlamlarda olabilir resimlerden sonra balık ve ihtimallerini düşünebiliriz bence
Bence bir kaç resim daha eklemelisiniz,kayanın kendiside şüpheli gibi, balık dediğiniz kayada göze benzer bir oyma var onuda resimlemelisiniz bana göre bu tür şekilli ve endamlı kayalar kasa bakımından bana hep cazip gelmiştir onun için ilk aklıma gelen bir kasanın gitmiş ihtimalidir, fakat başka anlamlarda olabilir resimlerden sonra balık ve ihtimallerini düşünebiliriz bence
Slm kardeşim, rast gele. @Gönül_Eri kardeşimin dediğine katılıyorum. Ben telefondan ne kadar gorulebilirrse artık zom yapıp baktığında yılana benzettim. Bir iki figür daha var fakat deforme olmuş iyice. Yakından çektiğin ikinci fotoda ben bariz kasa görüyorum. Varsa cihazın buraya bir bak inşallah vardır nasibin .merhaba arkadaşlar bilgisi olan varmı
yapmam gereken nedir ustaBence kasaymış
teşekkür ederimBu alanda mezar Sinyali var 3 metre derinlik gözüküyor altın sinyali de var. Kontrol edin cubukla direkt gidip kazmayin.
ustam sağ tarafta aşağı doğru uçurum kaya sağda işaret yapmamışlar görünmesin diye ormanın iç kısmı işaretli sağ tarafını koyuyorumSondan 3. Cü resim olmasa birşeye benzetemiycektik. Bu bir yılan Kardeşim. Diğer ustalardan da görüş al ama bence yılan. Sol görünen kısımda gözü bile var oymadan. Sağ gözü nasıl acaba ?