Sıkıntı yok kardeşim bende işi makaraya sardım zaten dikkat ettiysenYok gözüm sen bize bakma arada böyle takılırız birbirimize hakını helal et kardeşim
Sıkıntı yok kardeşim bende işi makaraya sardım zaten dikkat ettiysenYok gözüm sen bize bakma arada böyle takılırız birbirimize hakını helal et kardeşim
İnşallah kardeş bizimki makara değilde samimiyet diyelim daha eski üye ustalarımlaSıkıntı yok kardeşim bende işi makaraya sardım zaten dikkat ettiysen
Baş tacısın dostum eee varmı yerle alakalı bi fikrin diyelim bizde)))İnşallah kardeş bizimki makara değilde samimiyet diyelim daha eski üye ustalarımla
Yapacaklarını yazdım alda gel birde çay demle güzel olur mekanındaBaş tacısın dostum eee varmı yerle alakalı bi fikrin diyelim bizde)))
Tamamdır birdahakine inşallah daha net çeker güncellerim resimleri...Yapacaklarını yazdım alda gel birde çay demle güzel olur mekanında
Burayı öyle veya böyle açmayı düşünüyorum şu an güvenebileceğim bi iki insanla paylaştım burayı ve gerekli çubuk veya cihaz işiyle uğraşan güvenilir insanlar bulduğumuz taktirde orada güzel bir çalışma olacaktır teşekkür ederim ilgi alakanız için...Kardaşım,
Boşluk-oda- bulabilecek tecrübeli bir çubuk ustası bul. @kazama ustamın tahmini @Turko ustamın öngörüsü ile
Friglere kadar uzanacağa benziyorsun.
Çubuktan anlamam, çubukçu bulamam,
cihaz yok vs.vs. demeye devam edersen konuyu kapat.:200:
Bulunca aç inşallah.
Ne varsa en az 3-4 metre aşağıdan başlıyor.
Unutma her odanın bir kapısı,
Her şehrin bir kapısı
Her gönülün bir kapısı vardır.
Kapıyı buldu mu iş kolaydır.
Hayırlı Olsun, Kolay Gelsin.
Hocam mezopotamya toprakları buralar... Tarih bakımındanda çok eskidir. Zamanında ermeni köyleri 100-150 metre yukarı taraflarda kalıyordu... Kuruyan bir dere yokta 150-200 metre hemen dibinde çay geçiyor ve sürekli akan bir su...Çok dikkat çekici ilginç bir yer, buranın tarihi hakkında elinizde erguman varsa paylaşır mısınız..bende ki kanı medeniyet yaşantısı gibi duruyor, çok klişe olacak ama kuru dere kaynak v.s takıldımı gözünüze, Allah kolaylık versin rast gele...
Yer çok müsait açılmayacak bir yer değil..Ortam müsahitse neden olmasın.