Herkesin işi gücü rastgelsin oncelikle siz değerli tecrübeli ustalardan yorum ve değerlendirme almam isterim detaylı videosu çekilen bölgeyi incelermisiniz nasıl bı çalışma yapılmalı bana tecrübenizle yol gösterebilir misiniz teşekkürler şimdiden
Tamam sevgili kardeşim sorma nedenim o tepenin kıyısındaki kayanın hangi yönde olduğu içindi ve büyük olasılıkla hafif güney batısında kalıyor bu taş bu tepenin
[/QUOTE
Peki ne yapmamiz gerekiyor hocam ne olabilir burada oda? Yada ne olabilirTamam sevgili kardeşim sorma nedenim o tepenin kıyısındaki kayanın hangi yönde olduğu içindi ve büyük olasılıkla hafif güney batısında kalıyor bu taş bu tepenin
Ustam taşın alt tarafı derken hangi yöne doğru?Şimdi sevgili kardeşim bu yığmayı önce taşın olduğu yerin alt taraflarından bir giriş olabilir .burda yaşayan daha doğrusu bunu yapan insanların burada dramos kullanıp kullanmadığını anlamanız için o taşın alt kısımlarından Buranın merkezine doğru bir dramos varmı diye çubuklar ile bakmanız gerek. O taş nirengi olarak konmuş olabilir
Sevgili Ustam yazı da izah etmiş idim. O taşın oradan altından değil yıkmanın merkezine doğru bir giriş tüneli boşluğu bakacaksınız .Derinlik taşın orada az merkeze doğru derin olması gerek. Çubuk ile ölçüm yapabiliyor iseniz ne ala. Bunu bulur iseniz giriş tepenin taşın olduğu yerinin oralardan yukarı doğru tespit ediniz boşluk var ise ölçülerde uzunluğuna dikkat ediniz resimde görüldüğü gibi mavi hat boyunca yukarıya doğru yürüyün çubuklar ile kırmızıyı noktayı taş olarak koydum .Ustam taşın alt tarafı derken hangi yöne doğru?
Tamam ustam bölgeye gidip bu söylediklerimizi göre hareket edeceğim çok teşekkür ederimSevgili Ustam yazı da izah etmiş idim. O taşın oradan altından değil yıkmanın merkezine doğru bir giriş tüneli boşluğu bakacaksınız .Derinlik taşın orada az merkeze doğru derin olması gerek. Çubuk ile ölçüm yapabiliyor iseniz ne ala. Bunu bulur iseniz giriş tepenin taşın olduğu yerinin oralardan yukarı doğru tespit ediniz boşluk var ise ölçülerde uzunluğuna dikkat ediniz resimde görüldüğü gibi mavi hat boyunca yukarıya doğru yürüyün çubuklar ile kırmızıyı noktayı taş olarak koydum .