Selamünaleyküm ustalar videoya gozatarmisiniz?

İş güç

Aktif Üye
Herkesin işi gücü rastgelsin oncelikle siz değerli tecrübeli ustalardan yorum ve değerlendirme almam isterim detaylı videosu çekilen bölgeyi incelermisiniz nasıl bı çalışma yapılmalı bana tecrübenizle yol gösterebilir misiniz teşekkürler şimdiden

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili kardeşim Öncelikle Selamünaleyküm üçgen dediniz taşa dikildiğinizde o yığmaya doğru baktığınızda yönünüz nedir söyler misiniz.Orada ot olmadığı gibi videonun puslu olsada tepede hafif çökmede mevcut.yönleri söylerseniz giriş yeri az çok meydana çıkar. Birde bu yığma çevresinde eski medeniyet varmıymış

Son düzenleme:

İş güç

Aktif Üye
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Çevresinde eski medeniyet yaşamış
Üçgen dediğim taşa dikilip baktığımda yönüm doğuya bakıyor üçgenin sivri tarafı ise batıya bakıyor

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Tamam sevgili kardeşim sorma nedenim o tepenin kıyısındaki kayanın hangi yönde olduğu içindi ve büyük olasılıkla hafif güney batısında kalıyor bu taş bu tepenin

İş güç

Aktif Üye
Tamam sevgili kardeşim sorma nedenim o tepenin kıyısındaki kayanın hangi yönde olduğu içindi ve büyük olasılıkla hafif güney batısında kalıyor bu taş bu tepenin
[/QUOTE
Peki ne yapmamiz gerekiyor hocam ne olabilir burada oda? Yada ne olabilir

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
İyi çubuk kullanıyormusunuz. Birde soruları cevaplar iseniz daha iyi yol alırız

İş güç

Aktif Üye
Tamam ustam
Dediğiniz gibi hafif güneybatısında kaliyor

İş güç

Aktif Üye
Çubuk kullaniyorum
Bakır ve pirinç çubuk
Ayrıca nokta impact pro dedektorum var

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Şimdi sevgili kardeşim bu yığmayı önce taşın olduğu yerin alt taraflarından bir giriş olabilir .burda yaşayan daha doğrusu bunu yapan insanların burada dramos kullanıp kullanmadığını anlamanız için o taşın alt kısımlarından Buranın merkezine doğru bir dramos varmı diye çubuklar ile bakmanız gerek. O taş nirengi olarak konmuş olabilir

İş güç

Aktif Üye
Şimdi sevgili kardeşim bu yığmayı önce taşın olduğu yerin alt taraflarından bir giriş olabilir .burda yaşayan daha doğrusu bunu yapan insanların burada dramos kullanıp kullanmadığını anlamanız için o taşın alt kısımlarından Buranın merkezine doğru bir dramos varmı diye çubuklar ile bakmanız gerek. O taş nirengi olarak konmuş olabilir
Ustam taşın alt tarafı derken hangi yöne doğru?

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Ustam taşın alt tarafı derken hangi yöne doğru?
Sevgili Ustam yazı da izah etmiş idim. O taşın oradan altından değil yıkmanın merkezine doğru bir giriş tüneli boşluğu bakacaksınız .Derinlik taşın orada az merkeze doğru derin olması gerek. Çubuk ile ölçüm yapabiliyor iseniz ne ala. Bunu bulur iseniz giriş tepenin taşın olduğu yerinin oralardan yukarı doğru tespit ediniz boşluk var ise ölçülerde uzunluğuna dikkat ediniz resimde görüldüğü gibi mavi hat boyunca yukarıya doğru yürüyün çubuklar ile kırmızıyı noktayı taş olarak koydum .

Ekli dosyalar

İş güç

Aktif Üye
Sevgili Ustam yazı da izah etmiş idim. O taşın oradan altından değil yıkmanın merkezine doğru bir giriş tüneli boşluğu bakacaksınız .Derinlik taşın orada az merkeze doğru derin olması gerek. Çubuk ile ölçüm yapabiliyor iseniz ne ala. Bunu bulur iseniz giriş tepenin taşın olduğu yerinin oralardan yukarı doğru tespit ediniz boşluk var ise ölçülerde uzunluğuna dikkat ediniz resimde görüldüğü gibi mavi hat boyunca yukarıya doğru yürüyün çubuklar ile kırmızıyı noktayı taş olarak koydum .
Tamam ustam bölgeye gidip bu söylediklerimizi göre hareket edeceğim çok teşekkür ederim