Bencede ustamda bu mermiler ne alemettir anlamadikYahu ne edeceksin mermiyi. Sarı kızlar var iken
Bencede ustamda bu mermiler ne alemettir
Doğrusu ben ateş etmedim.
Biri efkaramı geldi çatışmamı çıktı eşkiyamı vardı ne bilem ben. Bu mermiler ne mermisi eski martin tüfekmi yoksa yeni tüfeklerinmi. Yahu Desene buda bir define sonuçta
Cevap veriyorum: Çok muteber kadim bir kitapta okumuştum 50 cm. Civarı derinlik de 3 yada 5 tane mermi kovanı denk gelirse, Çıkan alanın altına doğru çıkan mermi kovanı kadar metre devam edildiği takdirde Mala ulaşılır... Çıkan kovan sayisi kadar küp vardır diyordu...Ustam peki bu mermilerin ordanmi devam etsem
Éeee bana yokmi.Cevap veriyorum: Çok muteber kadim bir kitapta okumuştum 50 cm. Civarı derinlik de 3 yada 5 tane mermi kovanı denk gelirse, Çıkan alanın altına doğru çıkan mermi kovanı kadar metre devam edildiği takdirde Mala ulaşılır... Çıkan kovan sayisi kadar küp vardır diyordu...
Kardeşim Şimdiden zenginlik hayırlı uğurlu olsun... Bu bilgiyi sana aktardigimiz için bizleri de unutmazsan çok vefalı bir davranış sergilemiş olursun.... Kutluyorum şimdiden sizi... Darısı diğer arkadaşlarin başına...