M Marco Bilgili Üye Katılım 31 Ağu 2018 Mesajlar 264 Tepkime puanı 69 Puanları 5 11 Eyl 2018 #13 Mehmet_mehmet Aynen Ustadim.Siviller takip edebilirler.Uyariniz icin cok tesekkur ederm.Saygilar Sevgiler.
Mehmet_mehmet Aynen Ustadim.Siviller takip edebilirler.Uyariniz icin cok tesekkur ederm.Saygilar Sevgiler.
OsiriS Moderatör Moderatör Katılım 28 Tem 2018 Mesajlar 574 Tepkime puanı 24 Puanları 0 12 Eyl 2018 #14 Yaw sikinti yok buldugunuz ise yaramazlari verin gitsin yeterki belge alinsin sonrada biraz belge biriktirip bu muzecilerle yuz goz olunca bi refarans alip koleksiyoner belgesi kapattinmi deme keyfine..buda benden olsun yol gosterme adina..
Yaw sikinti yok buldugunuz ise yaramazlari verin gitsin yeterki belge alinsin sonrada biraz belge biriktirip bu muzecilerle yuz goz olunca bi refarans alip koleksiyoner belgesi kapattinmi deme keyfine..buda benden olsun yol gosterme adina..
M Marco Bilgili Üye Katılım 31 Ağu 2018 Mesajlar 264 Tepkime puanı 69 Puanları 5 12 Eyl 2018 #15 OsiriS kesinlikle Ustadim..Amacim belge toplamak.Dediginiz fikire kattiyen katiliyorum.Sevgiler.