S. A ustalarım bu sikke hangi döneme ait ve maddi bir değeri var mıdır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşk ederimEkli dosyayı görüntüle 280056Ekli dosyayı görüntüle 280057
Az once hosuna giden fransiz besteci muhabbeti gibi sende mezar cesiti olan kurgan i nickname yapmisinS. A ustalarım bu sikke hangi döneme ait ve maddi bir değeri var mıdır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşk ederimEkli dosyayı görüntüle 280056Ekli dosyayı görüntüle 280057
yok usta senin nicki bulmustuka ya seninki ayiktirici olacak idi...Az once hosuna giden fransiz besteci muhabbeti gibi sende mezar cesiti olan kurgan i nickname yapmisin
severim espriden anlayani ve yapani
Bende yeni nickname alcam
$Gabirlik gumarcisi $
diyye nassi amma
Roma donemi diocletianus sikkesi maddi degeri yok denecek kadar azS. A ustalarım bu sikke hangi döneme ait ve maddi bir değeri var mıdır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşk ederimEkli dosyayı görüntüle 280056Ekli dosyayı görüntüle 280057
Üstadım gizli gizli takip ediyorum seni yazdıklarını okudukça kendimden geçiyorum ) şimdi bana da sararsın diye korkmuyor değilimAz once hosuna giden fransiz besteci muhabbeti gibi sende mezar cesiti olan kurgan i nickname yapmisin
$Gabirlik gumarcisi $
diyye nassi amma
Ama sÜstadım gizli gizli takip ediyorum seni yazdıklarını okudukça kendimden geçiyorum ) şimdi bana da sararsın diye korkmuyor değilim
Az once hosuna giden fransiz besteci muhabbeti gibi sende mezar cesiti olan kurgan i nickname yapmisin
$Gabirlik gumarcisi $
diyye nassi amma
[/QUOTE
Ama üstad sen nicke dokunma bence seni çok iyi ifade ediyor anlayan anlıyor yaniAz once hosuna giden fransiz besteci muhabbeti gibi sende mezar cesiti olan kurgan i nickname yapmisin
$Gabirlik gumarcisi $
diyye nassi amma
Sende nasiplenip vitaminini alaydin bendenAma s
Ama üstad sen nicke dokunma bence seni çok iyi ifade ediyor anlayan anlıyor yani
Acık geç kaldık amma buna şükür eksik kalan vitaminleri temin ediyorum hiç merak etme üstad fosfor çinko ne olursa kapıyorum O saydıklarını anca senin kinayelerinde görüyorum bendekilere hurda dersinizSende nasiplenip vitaminini alaydin benden
Seni 191 numarali kurgan mezarci seniii
Baykuslu dekaddrahmi tetradrahmi cukurlu eletrum atena severus bitikyus filan yokmu yuklede accuk bakak kurgan mallarina