Hayırlı olsun. Güzel yerKabakoz koy unda denize 25 mt bir evim var 2 dönüm arazi içinde
Hayırlı olsun. Güzel yerKabakoz koy unda denize 25 mt bir evim var 2 dönüm arazi içinde
Giden gitmiştir hocamSilede belgeli yerlerin belgesini gördüm
Kayıtların tutulduğu dosyada gözüme çarpan başka bir husus oldu 3 yeri gitti üzerinde çarpı atılmıştı
Kabakoz koy unda varmıdır biseyler veya kalmismidirHayırlı olsun. Güzel yer
Kısmet hocam. Dolaşıp araştırman lazım. Deniz kıyıları her zaman bereketlidirKabakoz koy unda varmıdır biseyler veya kalmismidir
kalan larda var hocam ?Giden gitmiştir hocam
Papaz evi kalmadı hocam. Bulmak mümkün değil üzerinde yapı var. Varsa, kalan yer noktala sana, zahmet. Bak bayram da geliyor ne güzel olur?kalan larda var hocam ?
560 adet sarı ve 1 adet madalyon ?
1452 tarihinde gömüldü
1 di yeri ise ikiye bölünmüş
1 kazan miktar belirlenmemiş
ikinci gomu 8 okka altın
Papaz evini geçtim merkezdeki cesmeyide geçtimPapaz evi kalmadı hocam. Bulmak mümkün değil üzerinde yapı var. Varsa, kalan yer noktala sana, zahmet. Bak bayram da geliyor ne güzel olur?
Hayırlısı olsun. İnşallah denk gelir kısmet olur. Yerde kalacağına sende kalsın hocamPapaz evini geçtim merkezdeki cesmeyide geçtim
Ayikladiklarimin içinde kalan 2 sağlam nokta var birinden umut yok son 1 tanesine gözü diktim
Erzincan ıstanbul bitlis siirt
Çerkez köy sivas aklıma gelenler ?
rize ne oldu ?Kabakoz koy unda varmıdır biseyler veya kalmismidir
Oralar yuusek oksijen az çay hasati bu hafta basladi anca çay toplarrize ne oldu ?
Yayla çarpar adamı.Dikkat etmek lazım ?Oralar yuusek oksijen az çay hasati bu hafta basladi anca çay toplar
Virüsten dolayı gitmiyorum.rize ne oldu ?