Her yerde anlatım dediğin şekilde lakin kimsenin bilmediği birşey diyeyim o alanda mağara varsada kapalı olmasıdır. Mesela deve eyna falan filan dan bahsedilir evet devede var aynada var lakin asıl önemli olan ise şu sinekli mağara nerede olduğu veya dışarda işaret olarak ne yapılmış.. bunu çözmek lazım ..içinde dikili taşın olduğu bir mağara olması gerek üstü delikli,ilerde yolda sağ tarafta ne varsa var veya ielride sol tarafta..
anladığım sen bunların hepsini hemen hemen görmüş bulmuş veya çözmüşsün allah kolaylıklar versin elimizden bişi gelirse her zaman yardımcı olmaya çalışırız aklımız ve allah nasip ettikçe...Her yerde anlatım dediğin şekilde lakin kimsenin bilmediği birşey diyeyim o alanda mağara varsada kapalı olmasıdır. Mesela deve eyna falan filan dan bahsedilir evet devede var aynada var lakin asıl önemli olan ise şu sinekli mağara nerede olduğu veya dışarda işaret olarak ne yapılmış.. bunu çözmek lazım ..
Ustam teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Ben zaten soruyu sordum yardım edecek biri varsa diye. Ben sinekli çevresini tam takım dolaştım lakin mağara girişi tesbit edemedim. Nedeni ise anlatılan mağara olayı kapalı mağara. Mağaranın giriş işaretini sordum ses çıkmadı bilen varsa lütfen buyursun..şimdiden teşekkürleranladığım sen bunların hepsini hemen hemen görmüş bulmuş veya çözmüşsün allah kolaylıklar versin elimizden bişi gelirse her zaman yardımcı olmaya çalışırız aklımız ve allah nasip ettikçe...