hasantopay
Member
Merhaba ustalar. Bir yerin sit alanı olup olmadığına nereden bakabiliyoruz?
Linkten bakın.Merhaba ustalar. Bir yerin sit alanı olup olmadığına nereden bakabiliyoruz?
Burada hangi ilde kaç tane sit alanı var diye onu yazıyor sadece
Bu haritaya daha öncede baktım ama anlayamadım. Bildiğim bir sit alanının üzerine geliyorum hiçbir şey yazmıyorsays.gov.tr
Burada hangi ilde kaç tane sit alanı var diye onu yazıyor sadece
Ne ariyiin sen onu soyleBu haritaya daha öncede baktım ama anlayamadım. Bildiğim bir sit alanının üzerine geliyorum hiçbir şey yazmıyor
İlk konu mesajına bakarsan ne aradığımı görürsün.Ne ariyiin sen onu soyle
İlk konu mesajına bakarsan ne aradığımı görürsün.
Merhaba ustalar. Bir yerin sit alanı olup olmadığına nereden bakabiliyoruz?
says.gov.tr
Bu arkadaslarin verdigi link icerikleri disinda sit alani nasi olsun sit alani ilan eden kurumlar bunlar zaten
bildiğin alanın ada parselini,il,ilçe,mahalle bilgileri uzerinden sorgulıyabilirsin (tkgm.gov.tr parsel sorgu için)Bu haritaya daha öncede baktım ama anlayamadım. Bildiğim bir sit alanının üzerine geliyorum hiçbir şey yazmıyor
Teşekkür ederim aradığım buydubildiğin alanın ada parselini,il,ilçe,mahalle bilgileri uzerinden sorgulıyabilirsin (tkgm.gov.tr parsel sorgu için)
Kültür Bakanlığı'nın sitesinde koskoca antik kenti bile göstermiyorBu arkadaslarin verdigi link icerikleri disinda sit alani nasi olsun sit alani ilan eden kurumlar bunlar zaten
Baska kim nereyi nasil sit ilan edecekde envanter kaydi olacak
Onlarin disindaki ķayitli olmayan antik gomu define tektek yerlerini biz biliriz onuda gider yapanlara vermeyiz
Her vatandas gibi kultur bakanliginin sitesinden herkesin gordugunu gorursun