Siteye Nasıl Video Eklerim

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Katılım
29 Nis 2015
Mesajlar
2,307
Tepkime puanı
7,315
Puanları
23
Merhaba arkadaşlar.Site üzerinde açmış olduğunuz konuların içerisine eklemek istediğiniz videolar için öncelikle youtube üzerinde hesap sahibi olmanız gereklidir.Daha sonra telefonunuzda veya bilgisayaranızda bulunan paylaşmak istediğiniz videoyu youtube üzerine yüklemeniz gerekir.

1.Adım:
Youtube platformu üzerinde oturum açılır.Daha sonra sağ üstte bulunan video simgesine tıklanır(oluştur).



2.Adım: Video yükle yazan yere tıklanır.


3.Adım: Video yükle bölümüne tıkladığınız zaman yeni pencere açılır.Açılan yeni pencerede dosya seç yazan bölüme tıklayınız.


4.Adım: Dosya seç yazan kısıma tıkladığınız zaman açılan yeni pencereden paylaşmak istediğiniz videoyu telefonunuz veya bilgisayarınızda bulunduğu konumdan seçip youtube kanalına yükleme yapınız.


5.Adım: Video yükleme işlemi bittikten ve youtube tarafından videonuz onayladıktan sonra videolarınız kısmında yükleme yaptığınız videonuz izleme için hazır durumda olacaktır.Alttaki görselde göstermiş olduğum gibi video linkini komple kopyalayınız.


6.Adım: Video linkini kopyaladıktan sonra Define Sohbeti sitesi üzerinde açmış olduğunuz konu içine videonuzun linkini yapıştırın.Videonuz Define Sohbeti sitesinde diğer kullanıcılar tarafından görüntülenecektir.
 
Son düzenleme:
Üst