Dedektorburada Banner Mobile

Sizce işaretmi

Dedektorburada Banner Mobile

KANAS_USTA

Yeni Üye
Resme göre yılanın baş istikametnden sol (270 derece) tarafa doğru hafif bir kavisle 5.30 m ilerle. Tam bu noktada topragın altında ana kayaya işlenmş horasan harcıyla kapatılmış bir kasa seni bekliyor. Bu kasanın tam 2.10 m altında ise asıl mahzenin giriş kapısı mevcut.
5 metrelik mesafede, toprağın renginde bir açılma veya çakıl yığılması görüyor musun? Öncelikle boşluk tespiti yapınız.
not: kaçak kazıdan uzak durunuz

umut134679

Aktif Üye
Resme göre yılanın baş istikametnden sol (270 derece) tarafa doğru hafif bir kavisle 5.30 m ilerle. Tam bu noktada topragın altında ana kayaya işlenmş horasan harcıyla kapatılmış bir kasa seni bekliyor. Bu kasanın tam 2.10 m altında ise asıl mahzenin giriş kapısı mevcut.
5 metrelik mesafede, toprağın renginde bir açılma veya çakıl yığılması görüyor musun? Öncelikle boşluk tespiti yapınız.
Değerli yorumun için teşekkür ederim bakacam

T...Men

Bilgili Üye
Jeolojik olusumu olarak ele alirsan; kaya seriti diyebilirsin. Bizi ilgilendiren definecilik acisindan bakarsan. ''kapali yer, giris'' diyebiliriz. Ucgen'in yanindaki yeri kontrol edip (temizleyip, bosluk kontrolu yapmalisin),cevreyi inceleyip resimlerini konuna eklemelisin.
IMG-20260212-WA0000.jpg

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Son düzenleme:

T...Men

Bilgili Üye
Dayda değer bir şey göremedim
Sende haklisin ustam, yorum bekleyen arkadasta !!! Ne yapalim bazen oluyor iste.. bekleti,umut,istenileni duymak...Onun icin once jeolojik olusum olarak ele almasini istedim, sonrasi konu sahibi arkadasa kalmis....

• Beğen
Tepkiler: nik

Ledun

Editör
Altını ve ederini Sarraf bilir.
Altın almak için bakkala gidene, bakkalın verebileceği en fazla naylon hamam tasıdır.
Verdiğiniz bilgiler çok kıymetli.
Teşekkür ederiz kiymetli ustam.
Sizden öğreneceğimiz çok şey var.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Ustalarım sizce dogalmi yoksa işaretmi
Bencesini söylüyorum net işaret. Dikkatli incelediğimde bu oymanin insan eli yapıldığını görmekteyim. Dereye in işin derede. Dereyi takip ediceksin, dere kenarında bir yığınti olucak toprak yada Kaya sağlam bir yükselti, akabinde kayada iyi bir kasan ( Hâlâ duruyorsa ) Kasanın devamında ise asıl malzeme odası olucak. Benzeri ile Tokat'ta karşılaştım yanımda profesyonel bir Rum vardı işareti inceleyip Hedef noktayı eliyle koymuş gibi buldu. Orda bilinçli biri malzemeyi almıştı. Umarım sizinki duruyordur... Başarılar diliyorum...