Arkadaslar konuya dahil olmak istiyorum.Müsadenizle
Şimdi benim bu konu haklkında öncelikle konu sahibi arkadasımız
gokhan331
Ve burdaki kıymetli form arkadaslarımız hepiniz gerçekten resmen seferber olmuşsunuz ,Sadece bu konu ile alakalı söylemiyorum site geneli .Güzel bir forma sahibiz ok:.
Benim konuya genel düşüncem arkadaş ;burasının açılan bölümü(bizim gördüğümüz) burası nerde kalıyo dere felan mı?
Sorum şu burası yani topraktan ayrılmış gibi duran bölüm nasıl açıldı?Bu şekildemiyde miydi ?Daha önce çalışıldımı ?
1 - Bizim resimde yarısı toprakta yarısı topraktan çıkan bölüm sizce nasıl oluştu .Herhangi bir doğal afetlemi bu hali aldı .Bunun tespiti ilk iş !
2 - Eğer ki bir amaç uğruna bu şekilde kodlandıysa .Önce Yap bozun bize verilen ipuçlarından yola çıkmamız gerekiyor.Direk ortadan baslaya ma yız !..
3 -Buna istinaden varsayım netleşirse; yapılacak ilk aşama yapının geri kalan toprak altındaki kısmını gün yüzüne çıkarıp olaya birde o gözle bakma.
4 - Ağır işçiliği ve güçlü bir mühendisliği olan bir model ile karşı karşıya olabilirz .
5 - Ortada yapılan bir çalışma var .Evet bir yerler kurcalanıyor ama hiçbirşey netleşmiş değil konu sahibi arkadasımız hep bir giris bulma kapı açma duygusuna kapılmış .Burası hiç öyle bir yer gibi göründüğü söyleyemem
Önce elimizdeki verileri çoğaltalım.Gerek bire bir çalışan arkadaslar olsun gerekte form'daki kıymetli arkadaslarımız ben dahil hepimiz ;
TümDefineSohbeti.com aile'si üye'si ile olsun gerek dışta sessizce konuları takip eden sevgili arkadaslarımız gerek site içinde hayatımızın geri dönüşü olmayan kesemizden giden Zaman'ımızı sizlere ayırmaktan mutluluk duyuyoruz.İsterimki bütün insanlarımız bunun farkına varması Giden hiçbirşeyin gelmeyeceği gibi..
Fazla duygusala bağlamdan söyleyeceklerim bunlar .Emekler hiç bir zaman karşılıksız kalmaz ,doğru bir zamanda şuna inanıyorumki hepsinin karşılığını alcaz Rabbim Sarfedilen hiç bir emeği karşılıksız bırakmayandır .Çok şükür
Burası DefineSohbeti burası her türlü sohbete ,tartışmaya açık güçlü bir platform.Seviyeli oldugumuz müddetce de bir sıkıntı yaşanacağı kanısında değilim.
Hepimiz insan evladıyız hatalarımızda olur ,yenilebilirzde bazen hiç olmak istedediğimiz yerde bululruz kendimize bazen ben burda ne yapıyoruım deriz .
-Her ne olursa olsun hayat mucizelerle dolu onun için Sahibi oldugumuz Umut'larımızı bize veren Allah'ımızın yine bize bu kutsal gücü umut etmeyi aşılan Rabbim'ize sonsuz teşekkürler.Şükürler olsun Ya Rabbim ..
Konuyu saptırdım ama olsun toparlarız tekrardan :260:Kısmet senin konuna oldu ,Vardır bunda da bir Hayır
Kolay gelsin arkadaslar
- Çok Şükür