Sizce ne yapmalıyım

Cann

Operatör
Daha var ileri doğru devam edin burayı biraz daha geniş açıdan görsek çevresinde neler var

Cimican

Yeni Üye
Daha var ileri doğru devam edin burayı biraz daha geniş açıdan görsek çevresinde neler var
Biz tepeden 12 metre aşağıdayız dere yatağının yanından girdik karşımıza bir çok toprak katmanı çıktı. Çubukçu dün ölçüm yaptı sağ tarafa doğru 1.50 metre girdiğinizde karşınıza çıkacak dedi.

Cann

Operatör
1.5 metre de cihaz da olurdu daha net olurdu demek ki daha var toprak yapısı onu gösteriyor

Trakyalı81

Yorumlarım 2863 sayılı kanun çerçevesindedir.
2.500 tl yan yana 4 mezar tespit ettiler 5 tane de arazinin etrafında tespit ettiler. Toplam 9 tane
Şöyle düşünün;
Siz oturduğunuz yerden tespit yapabiliyor olsanız, para kazanmak için başkasına yer bakıp 2-3 bin mi kazanmak isterdiniz , yoksa sote yerler bulup gidip bizzat kendiniz mi açmak isterdiniz ?
Kandırılıp, aldatiliyorsunuz diyeceğim ama fayda etmeyecek...

kazama

İnanıyorsan denemeye değer !
Tümülüstü demi burası ?
Dolgu katmanları bile itina ile yapılmış mükemmel biryer .
Olabildiğince tepenin resimlerini alın önce uzaktan çeşitli açılardan o zaman belki bizde görsel yoluyla çökme aşınma yüzeye çıkma belirtileri görebilceğimizi söylemiştim hatırladım @Mal bulanındır .

Cimican

Yeni Üye
Tümülüstü demi burası ?
Dolgu katmanları bile itina ile yapılmış mükemmel biryer .
Olabildiğince tepenin resimlerini alın önce uzaktan çeşitli açılardan o zaman belki bizde görsel yoluyla çökme aşınma yüzeye çıkma belirtileri görebilceğimizi söylemiştim hatırladım @Mal bulanındır .
Yarın kapsamlı foto atacağım.