Defineci adam
Aktif Üye
Yok ustam sondaj degil arkadaslar kazi yapmis oyle birakmislar bende bolgeye gittum bu beyaz kare tas dikkatimi cekti yer cok guzel yer tarim arazilerin icinde onlarca cakil yigmasi var bunun 500 metre ilerisinde acilmis kuyu ve kuyudan tunelli oda flan vardi resmini atmistimTarlada sondaj vurulmus basinci su cikmayinca dikdortgen kayayla delik kapatilmis
Ben oyle anladim
Baska turlu konusturamiyik sizleri illa guvercin gibi yemliyekmiYok ustam sondaj degil arkadaslar kazi yapmis oyle birakmislar bende bolgeye gittum bu beyaz kare tas dikkatimi cekti yer cok guzel yer tarim arazilerin icinde onlarca cakil yigmasi var bunun 500 metre ilerisinde acilmis kuyu ve kuyudan tunelli oda flan vardi resmini atmistim
Burasinin kuyu olacani zannetmiyom usta bunun 500 metre ilerisinde acmislarEkli dosyayı görüntüle 278163Üstü kapatılmış kuyu olasılığını değerledirin
Ah su cobanlar yokmu 2saat gezmeye gor hemen dibinde bitiyorlarBaska turlu konusturamiyik sizleri illa guvercin gibi yemliyekmi
Gunduzden beri bakiyom nekimse ilismis konuya nede sen bisey yazmissin
Bahsettigin yerler yakinsa orda niye ar-ge yapmiyin
Adamlar kadrolu ispitci sucustu yaptirip obje yakalatirsa pirim aliyii ne sandinAh su cobanlar yokmu 2saat gezmeye gor hemen dibinde bitiyorlar
Siz sudan biraz sondaj calismasina benzettiniz heralde ustam ama bolgeye gitmeden 2 .3 gun yagmur yagdi su birintisi ondanAh su cobanlar yokmu 2saat gezmeye gor hemen dibinde bitiyorlar
AynenAdamlar kadrolu ispitci sucustu yaptirip obje yakalatirsa pirim aliyii ne sandin
Su cobanlardan cektigimi kimseden cekmedim bunlar hep oren yerinde eski yasam yerlerindemi koyun kuzu otlatirlar anlamadimki kac yerim boyle kaldii
Kuyu tek olacak diye bir kaide yok kardeşim üç kuyu da olabilir hiç yapı kalıntısı varmı etraftaBurasinin kuyu olacani zannetmiyom usta bunun 500 metre ilerisinde acmislarEkli dosyayı görüntüle 278163