deli firat
DOĞACI
?Hadi bakalım yine çoban kardeşim kurtuluş yok çobanlardan ahbap olmayı deneSu cobanlardan cektigimi kimseden cekmedim bunlar hep oren yerinde eski yasam yerlerindemi koyun kuzu otlatirlar anlamadimki kac yerim boyle kaldii
?Hadi bakalım yine çoban kardeşim kurtuluş yok çobanlardan ahbap olmayı deneSu cobanlardan cektigimi kimseden cekmedim bunlar hep oren yerinde eski yasam yerlerindemi koyun kuzu otlatirlar anlamadimki kac yerim boyle kaldii
Etrafi eksi yasam yeri belli usta beni buraya goturen arkadasin dedesiyle biraz sohbet ettim zaten onlarin evinin 1km arka tarafinda dedesi eskiden rahmetli babam burda cok mezar acti demisti o acilan kuyuda yeni acilmis 5. 6 aylik bir mevzusu varmis ama ekin ekilen tarlalarin ortalarinda onlarca cok guzel cakil yigmalari varKuyu tek olacak diye bir kaide yok kardeşim üç kuyu da olabilir hiç yapı kalıntısı varmı etrafta
Ekli dosyayı görüntüle 278165?Hadi bakalım yine çoban kardeşim kurtuluş yok çobanlardan ahbap olmayı dene
Dur bakalım burdan bir kilise kalıntısı çıkacak ama bekliyoruz ?Ekli dosyayı görüntüle 278165
benim anlamadigim; sunagin yanindaki mezar kapagini niye birakmislar. cobanlar gelince kacmislar galiba...
Bi kilise kalintisi gormedim ama eski bi yeralti sehri varmis girisi topraklarla kapanmisDaha eskilerde mezarlık alanı olabilir kilise kalıntısı varmı eskilere sor bilirler
Ekli dosyayı görüntüle 278166Baska turlu konusturamiyik sizleri illa guvercin gibi yemliyekmi
Gunduzden beri bakiyom nekimse ilismis konuya nede sen bisey yazmissin
Bahsettigin yerler yakinsa orda niye ar-ge yapmiyin
Yok usta bi kilise yapi kalintilari gormedim ama toprak altinda kalmissa bilemem hatta cokca cevre resimleri cekecektim cobanlar gelince gittik nasil gitmeyelim kankal kopekleri gormemiz yetiyoo mubaraklerde bi boy var insan degil canavar korkar?Dur bakalım burdan bir kilise kalıntısı çıkacak ama bekliyoruz ?
Benim burnum degil ustam ?? Arkadas kotu yakalanmis bende resmi cektikten sonra farkettim?Ekli dosyayı görüntüle 278166
bu resimde de iki sey dikkatimi cekti.
1.acilan yer nisin verdigi yone uygun dusmuyor.
2. adamda fatih sultan mehmet burnu var resmen. laz misin usagim?
Ben burayi biraz mezara benzettim usta sanki o kare beyaz tasin altinda bir mezar odasi cikacak gibi
Kardeş yer güzel iyi bir araştırmayı hak ediyor çubuk ustası varsa bir tur atsın etrafta ne var neyok çıkar ortaya çobana gelirsek tek çare ahbaplık kuracaksın sohbet arasında diyiverecen hata ortak edecenYok usta bi kilise yapi kalintilari gormedim ama toprak altinda kalmissa bilemem hatta cokca cevre resimleri cekecektim cobanlar gelince gittik nasil gitmeyelim kankal kopekleri gormemiz yetiyoo mubaraklerde bi boy var insan degil canavar korkar?