Slm hayirli aksamlar bide degerli ustalarimiz baksin

Defineci adam

Aktif Üye
Kuyu tek olacak diye bir kaide yok kardeşim üç kuyu da olabilir hiç yapı kalıntısı varmı etrafta
Etrafi eksi yasam yeri belli usta beni buraya goturen arkadasin dedesiyle biraz sohbet ettim zaten onlarin evinin 1km arka tarafinda dedesi eskiden rahmetli babam burda cok mezar acti demisti o acilan kuyuda yeni acilmis 5. 6 aylik bir mevzusu varmis ama ekin ekilen tarlalarin ortalarinda onlarca cok guzel cakil yigmalari var

deli firat

DOĞACI
Daha eskilerde mezarlık alanı olabilir kilise kalıntısı varmı eskilere sor bilirler

Son düzenleme:

Metalicvoice

Operatör

Defineci adam

Aktif Üye
Dur bakalım burdan bir kilise kalıntısı çıkacak ama bekliyoruz ?
Yok usta bi kilise yapi kalintilari gormedim ama toprak altinda kalmissa bilemem hatta cokca cevre resimleri cekecektim cobanlar gelince gittik nasil gitmeyelim kankal kopekleri gormemiz yetiyoo mubaraklerde bi boy var insan degil canavar korkar?

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
herşey yerli yerinde gayet doğal ve normal bir durum, yuvarlak oyma işareti ve kuyu.Yuvarlak oymalar yer ve bölgeye göre aynı zamanda kuyu sembolüdür.Yuvarlak oyma ve kuyu için güzel görsel olmuş.

Defineci adam

Aktif Üye
herşey yerli yerinde gayet doğal ve normal bir durum, yuvarlak oyma işareti ve kuyu.Yuvarlak oymalar yer ve bölgeye göre aynı zamanda kuyu sembolüdür.Yuvarlak oyma ve kuyu için güzel görsel olmuş.
Ben burayi biraz mezara benzettim usta sanki o kare beyaz tasin altinda bir mezar odasi cikacak gibi

deli firat

DOĞACI
Yok usta bi kilise yapi kalintilari gormedim ama toprak altinda kalmissa bilemem hatta cokca cevre resimleri cekecektim cobanlar gelince gittik nasil gitmeyelim kankal kopekleri gormemiz yetiyoo mubaraklerde bi boy var insan degil canavar korkar?
Kardeş yer güzel iyi bir araştırmayı hak ediyor çubuk ustası varsa bir tur atsın etrafta ne var neyok çıkar ortaya çobana gelirsek tek çare ahbaplık kuracaksın sohbet arasında diyiverecen hata ortak edecen