definecii6842
Yeni Üye
Tek resim olmasa aleykun slm demiyecekmisinTek resime bizde aleyküm selam der geçeriz..
Evet ustam gitmiş görünüyor. Bir de oturunca göz hizasında baktığı yeri görebilseydik belki orası duruyordur ama ayağı alan orayı es geçmez diye düşünüyorum. Geriye resimdeki küçük kapak gibi duran yer kalıyor galiba. Konu sahibi de orayı yoklayacak artık. Kısmetine kalmış.Aleyküm selam ayağın bastığı yer gitmiş gibi
Yokladim usta bisey yok bosEvet ustam gitmiş görünüyor. Bir de oturunca göz hizasında baktığı yeri görebilseydik belki orası duruyordur ama ayağı alan orayı es geçmez diye düşünüyorum. Geriye resimdeki küçük kapak gibi duran yer kalıyor galiba. Konu sahibi de orayı yoklayacak artık. Kısmetine kalmış.
Ayami bastigim yer isaretin sagindaki oyuk yermi ustaAleyküm selam ayağın bastığı yer gitmiş gibi
Isaretin solundaki yeri cekicle yokladim usta hic bosluk yok ama sagina bakmadimdikkat li açın zarar vermeyin içindekilereEkli dosyayı görüntüle 304061
Isaretliye bilinmi ustam dedigin yeriAsıl para gitmiş gibi görünüyor ama koltuğun yan kolunda bize göre sağında müjdesi duruyor gibi.bilgisayardan aldığın bu resmin düzenleme yazan kısmından yukarı doğru bak oradaki küçük farklı yapıştırmayı veya küçük kapatmayı görürsün.rast gele