Slm ustalar tepede olan bu işaret kaplumbağa mi göz işaretimi bilgisi olan cozumlerse sevinirim

Fırat2941

Yeni Üye
İşaretin ön kısmın da kayalar var üstünde evler var köy içi o yüzden uzak çekim yapmak zorunda kaldım bu işaretin kaplumbağa göz diyen var emin olamadım her ikisi içinde bilgisinolan yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

Hookook

Aktif Üye
Bu mesafeden galiba işaretleri biz tahmin edeceğiz yoksa birilerinin net birşey görmesi pek mümkün gözükmüyor 😅 diyelim ki gördüler senin foto cekmeye çekindiğin yerde nasıl çalışacaksın o da merak konusu

Fırat2941

Yeni Üye
Usta çekinme dediğim insanlar vardı uzaktan çekmek zorunda kaldım ama ilk isim memlekete gidince işlem yapacam ben sadece ark kafamı karıştırdı göz diyen var kaplumbağa diyen var

sanal defineci

Bilgili Üye
gözün baktığı tarafta en fazla iki üç kilometre uzakta ,pınar,göze,su kaynağı olacak..araştırmayı orada yapın..

R00T

Profesyonel
Co Admin
Bu alan fotoğrafını cektigin , doğal 3 basamaklidir gibidir. En ustte ise sedir gibi alan var. Sedir alana dedektörü tutabilirsin. Alt kısımlarda ise boşluk bakabilirsin. Görüntüde ki alanda en az 1 iş olabilir.

Fırat2941

Yeni Üye
Bu alan fotoğrafını cektigin , doğal 3 basamaklidir gibidir. En ustte ise sedir gibi alan var. Sedir alana dedektörü tutabilirsin. Alt kısımlarda ise boşluk bakabilirsin. Görüntüde ki alanda en az 1 iş olabilir.
Tşk ederim usta

Cann

Operatör
Eski Rum değirmeni kalıntılar var yani göz işareti baktı yönde degirmenin üstünde eskiden çok büyük klise varmış kalıntıları var hep orman
[/QUOTE

kiliseyi detaylı kontrol edin iç duvarları kilisenin Orta kısmı zemini mihrap varsa iç kısmı Kuzey de mezarları var

Su değirmeni ise su kanalını kontrol edin duvarları belli ise Orta kısmı zemini kontrol edin

yel değirmeni su değirmeni el değirmeni eşek değirmeni bunlar farklı olur